Το ζητούμενο για κάθε καλοκαίρι είναι το ίδιο! Το ιδανικό σώμα. Είναι αλήθεια. Δεν σταματάμε ποτέ να προσπαθούμε.

Η διαφορα φέτος όμως είναι ότι έχουμε έναν νέο σύμμαχο. Την Κρι Κρι και τα νέα επιδόρπια γιαουρτιού με Λεμόνι-Ginger και Αρώνια-Δαμάσκηνο, που θα μας βοηθήσουν να νιώθουμε γεμάτες με υπέροχες γεύσεις που παράλληλα κάνουν και καλό στον οργανισμό.

Και αν εκτός από τη δίαιτα μιλήσουμε και για την υγεία, οι συνδυασμοί Λεμόνι-Ginger και Αρώνια-Δαμάσκηνο, προσφέρουν με τα θαυματουργά συστατικά τους, ένα ιδανικό boostάρισμα στον οργανισμό.

 

Το Κρι Κρι Λεμόνι-Ginger αποτελεί την πιο ανάλαφρη και ιδιαίτερη πρόταση της σεζόν στα επιδόρπια γιαουρτιού με φρούτα. Το δροσερό και μυρωδάτο λεμόνι συναντά το πικάντικο και αρωματικό ginger, δημιουργώντας έναν από τους πιο ταιριαστούς και ενδιαφέροντες γευστικούς συνδυασμούς του καλοκαιριού. Και η γεύση είναι μόνο η αρχή! Το λεμόνι αποτελεί επίσης εξαιρετική πηγή βιταμίνης C, ενώ το θαυματουργό ginger, γνωστό για τις πολλές ευεργετικές ιδιότητές του, αποτελεί εξαιρετική πηγή μαγνησίου και καλίου.

 

 

Το Κρι Κρι Αρώνια-Δαμάσκηνο συνδυάζει με τον πιο γευστικό τρόπο το μοντέρνο super fruit αρώνια, γνωστό στην Ελλάδα από την παραγωγή του στις Σέρρες, με το αγαπημένο δαμάσκηνο. Η υψηλής διατροφικής αξίας αρώνια έχει ισχυρή αντιοξειδωτική δράση, που οφείλεται στις βιταμίνες C, Α, Ε και β-καροτένιο ενώ το δαμάσκηνο, όπως είναι γνωστό συμβάλλει στην ομαλή λειτουργία του πεπτικού συστήματος.Φυσικά είναι πολύ καλό να ξέρουμε τι καταναλώνουμε και για αυτό τον λόγο το γεγονός ότι τα επιδόρπια γιαουρτιού της κρι κρι φτιάχνονται από 100% ελληνικό γάλα ημέρας, μας ικανοποιεί ακόμα περισσότερο.

Φέτος, το καλοκαίρι μας ξεκινάει δυναμικά με σώμα που θα αφήσει εποχή στην παραλία και με τις νέες προτάσεις της Κρι Κρι, Λεμόνι-Ginger και Αρώνια-Δαμάσκηνο. Και αν γευστικά είστε πιο κλασσικές, υπάρχουν πάντα και οι υπόλοιποι συνδυασμοί επιδορπίων κρι κρι με φρούτα όπως η φράουλα, το ροδάκινο, το κεράσι, το ακτινίδιο, και ο ανανάς  και το ρόδι.

TAGS