Το μοναδικό sweet & candy factory της χώρας προσφέρει τα ξεχωριστά του γλυκίσματα από κάθε γωνιά του κόσμου και στο Golden Hall Αμαρουσίου, σκορπίζοντας χαμόγελα σε μικρούς και μεγάλους.

Σε έναν θεματικό «πολυχώρο» που συνδυάζει τον ελκυστικό κλάδο της εστίασης με μια ευρύτερη διαδραστική αγοραστική εμπειρία για τον πελάτη, οι συνεργάτες στου Hans & Gretel προσελκύουν πολλαπλά κοινά όλες τις ώρες της ημέρας.

Εμπνευσμένο από τα ιδιαιτέρως αγαπητά θεματικά πάρκα της Ευρώπης και της Αμερικής, το Hans & Gretel προσφέρει απλόχερα μαγεία και παραμυθένιες γεύσεις στο κοινό που λαχταρά να το επισκεφτεί, ξαναζωντανεύοντας αναμνήσεις από τα παιδικά μας χρόνια.

To Hans & Gretel μας συστήθηκε το 2017 στο Μοναστηράκι και μέχρι στιγμής έχει ταξιδέψει στην Κέρκυρα με τη δημιουργία του πρώτου franchise σημείου, ακολούθησαν η Λάρνακα και το McArthurGlen, με δικό τους θεματικό κατάστημα, με πρωταγωνιστές τoν Hans, την Gretel και την παρέα τους.

Ο κάθε ήρωας με διαφορετικές συσκευασίες ολοκληρώνει την αγοραστική εμπειρία και αφήνει τη σφραγίδα του σε κάθε επισκέπτη.

Με το μαγικό ραβδάκι του Hans & Gretel, το franchising γίνεται απλή υπόθεση και η συνεργασία απόλαυση. 

Πηγή: franchise-success.gr

Ακολουθήστε το WomanTOC στο Instagram

TAGS