"The secret ingredient is love", λένε τα νέον γράμματα που κοσμούν τον τοίχο του ολοκαίνουργιου Bon Bon Fait Maison στο κέντρο της Αθήνας. Στη γεμάτη ζωντάνια οδό Πετράκη, ο ταλαντούχος ζαχαροπλάστης Κρίτων Πουλής "άνοιξε το νέο του μαγαζί την περίοδο που έκλειναν όλοι", επιβεβαιώνοντας ότι ακόμα και σε ταραχώδεις καιρούς, η αγάπη για δημιουργία μπορεί να λειτουργήσει ως κινητήριος δύναμη.
Με το νέο Bon Bon Fait Maison, ο Κρίτωνας εκπληρώνει ένα ακόμα όνειρό του. "Ήθελα να ανοίξω ένα μαγαζί στο κέντρο και ο κόσμος το έχει ήδη εκτιμήσει. Ακολουθώ την ίδια φιλοσοφία από τα Κύθηρα. Δουλεύω με γαλλική τεχνική, αξιοποιώ τοπικά προϊόντα και συστήνω νέες γεύσεις στο ελληνικό κοινό. Ο κόσμος του κέντρου έχει άλλες απαιτήσεις, θέλει να δοκιμάσει το διαφορετικό. Η γειτονιά εδώ αναδεικνύεται σε ένα international food district και αυτό μου δίνει μια κατεύθυνση. Η Αθήνα έχει προχωρήσει στα στάνταρ της ευρωπαϊκής γαστρονομίας και θέλω να συμβεί αυτό και με τη ζαχαροπλαστική".
Διαβάστε τη συνέχεια στο harpersbazaar.gr