Για μία και μόνο Κυριακή, την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, η πρωτοποριακή κουζίνα του CTC ανοίγει τις πόρτες της και προσφέρει δύο ξεχωριστά μενού γευσιγνωσίας for him & for her εμπνευσμένα από τα τιμώμενα πρόσωπα της ημέρας.
Με έμφαση στην εποχικότητα της πρώτης ύλης, στη σύνθεση αλλά και στην ισορροπία των υλικών, ο Αλέξανδρος Τσιοτίνης προφέρει ένα μενού υψηλών απαιτήσεων με πιάτα που έκαναν γνωστό το CTC όπως η βελουτέ καλαμπόκι αρωματισμένη με αστακό και αφρό από τρούφα και περγαμόντο, η βελούδινη κρέμα λευκής σοκολάτας με μαρέγκες βιολέτας σορμπέ γιαούρτι βιολέτα και καραμελωμένα κόκκινα φρούτα αλλά και ξεχωριστές γεύσεις που θα δημιουργήσει ο chef μόνο για εκείνη τη βραδιά!
Το Valentine’s menu των 6 πιάτων κοστίζει 72 ευρώ ενώ με wine pairing 5 ποτηριών, ένα εκ των οποίων αφρώδες, στα 90. Θα προσφέρονται 2 seatings (19:00 – 21:30, 21:50 – κλείσιμο), ενώ για όσα ζευγάρια προτιμήσουν το πρώτο seating θα παρέχεται ειδική έκπτωση 15%.
CTC, Διοχάρους 27, Ιλίσια, 210 7228812, info@ctc-restaurant.com