Νέο βήμα στην επαγγελματική του ζωή του Σωτήρη Κοντιζά, με τον γνωστό σεφ να ανακοινώνει μέσω Instagram τα ολοκαίνουργια σχέδιά του, τα οποία και παρουσίασε με μια εκπληκτική φωτογραφία του ίδιου και των παιδιών του.
Ο κρίτης του MasterChef ανακοίνωσε ότι μετά τα δύο πρώτα μαγειρικά του παιδιά, δηλαδή τα εστιατόρια, Nolan και Proveleggios, έρχεται το PS Luncheon.
"Το PS Luncheon, το τρίτο culinary project της ομάδας του nolanverse, κατέφτασε και φτιάχνει μια νέα εμπειρία: φαγητό για το σπίτι όπως ακριβώς θέλουμε να το τρώμε. Ειδικά σχεδιασμένο για να φτάνει στον προορισμό του.
Χειροποίητα noodles, προζυμένια καρβέλια, καπνιστά κοτόπουλα, ιαπωνικό κάρι, ολόκληρα cheesecake από το δικό μας τυρί, καυτερές φτερούγες the nolanverse way. Και μαζί κρασιά περιορισμένης κυκλοφορίας που ταιριάζουν γάντι με το φαγητό, κοκτέιλ που φτάνουν μαζί με διαφορετικά είδη πάγου, και 3 DIY kits (pizza, ramen, tacos) για να μαγειρέψετε κι εσείς λίγο. Εντάξει, πολύ λίγο.
Ένα ολοκαίνουριο μενού. Μια νέα εμπειρία. Η ίδια ομάδα. Και το Nolanverse ξετυλίγεται. Τα καλύτερα έρχονται... σπίτι σας" αναφέρεται στη σελίδα του PS Luncheon.
Όλη η ανάρτηση του Σωτήρη Κοντιζά
""It takes a crowd, it makes a family" έγραφε η Μανίνα για τα τρίτα γενέθλια του @nolanrestaurant 2 χρόνια πριν. Κάποτε είχα σκεφτεί να γράψω ένα παραμύθι. Ο τίτλος του ήταν κάπως έτσι "ο πλανήτης Κατσαρόλα στο σύμπαν τη Κουζίνας". Σήμερα βλέπω μπροστά μου ένα άλλο σύμπαν να παίρνει υπόσταση με απανωτές δημιουργικές εκρήξεις που σχεδόν κανείς δεν μπορεί να σταματήσει.
Το @psluncheon είναι εδώ. Η οικογένεια μεγαλώνει, έχουμε βάλει γερές βάσεις κ το Nolanverse ξετυλίγεται. Κ για άλλη μια φορά η γέννηση ενός μαγειρικού μας πρότζεκτ συμπίπτει με τη γέννηση ενός παιδιού μου.
Σχεδόν 5 χρόνια πριν συνέβαινε το ίδιο με την Αριάννα κ το NOLAΝ. Υπό κανονικές συνθήκες θα είχε συγχρονιστεί κ ο Kenji με το @proveleggiosathens. Το MasterChef 3 είχε άλλη άποψη. Στο δικό μας σύμπαν, λοιπόν, στο Nolanverse, που αφορά το χωροχρονικό συνεχές από τη σύλληψη του NOLAN μέχρι το λανσάρισμα του PS Luncheon κ ό,τι έπεται, κ που περιλαμβάνει το σύνολο των ανθρώπων μας, πρώτες ύλες, πληροφορία κ γνώση που αποκτούμε μέρα με τη μέρα, τίποτα δε θεωρείται θέσφατο. Τα πάντα είναι υπό αμφισβήτηση. Μαγειρική κ επιχειρηματική. "Κοντιζά, άσε τα κοντιζέικα" σαν να ακούω τον @chef_koutsopoulosleonidas
Σχετικά με το μενού. Θέλει να το εξερευνήσεις. Όπως μου ήταν δύσκολο να εξηγήσω τι είδους φαγητό θα προσέφερε το NOLAN κ τι ακριβώς συμβαίνει στο εργαστήριο-κουζίνα του PROVELEGGIOΣ, έτσι κ με το PS Luncheon δεν μπορώ να το βάλω σε κάποιο κουτάκι. Είναι σίγουρα μια εμπειρία. Να περνάνε καλά οι καλεσμένοι μας θέλω κ να προκαλούμε τους εαυτούς μας μαγειρικά.
FAQ πρώτων 2 ημερών
Μαγειρεύω; Kάτι έτοιμο; Είναι εύκολο; Θα χορτάσω; Να δω πρώτα το βίντεο; KIT; Ιππότης της ασφάλτου;
Ανέκαθεν διαλέγαμε τον δύσκολο δρόμο κ όχι την πεπατημένη. Είναι ο δικός μου τρόπος να ισορροπώ μέσω της συνεχούς εξέλιξης κ να καταπολεμώ τη συνήθεια.
Όπως κ να 'χει, πιστεύω πως όταν καθίσει η σκόνη το PS Luncheon θα έχει βρει το κοινό του κ θα υπάρξει κόσμος που θα το αγαπήσει, όπως αγκάλιασε το NOLAN κ τον PROVELEGGIOΣ. Οπότε.. In a galaxy not so far far away, the quest continues.
PS: Με τα παιδιά λέω κάπου εδώ να σταματήσω (ποτέ δεν ξέρεις βέβαια). Με τα μαγειρικά παιδιά, καλά να είμαστε, συνεχίζουμε δυνατά."
Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram