ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Έχεις δοκιμάσει τιραμισού με μπανάνες;

Απολαυστικές συνταγές-μούρλια με μπανάνα από κάθε γωνιά του πλανήτη

Έχεις δοκιμάσει τιραμισού με μπανάνες;

ΣτηνChiquitaυπάρχειμία ολόκληρη σειρά από λαχταριστές συνταγές απ’ όλο τον κόσμο με πρωταγωνιστή την μπανάνα. Πρόκειται για ένα άριστο συστατικό, γεμάτoθρεπτικά στοιχεία όπως απαραίτητες βιταμίνες, ιχνοστοιχεία, φυτικές ίνες και φυσικά σάκχαρα για ενέργεια που διαρκεί. Τι θα έλεγες να δοκιμάσεις μερικές από αυτές τις υπέροχες συνταγές και να ταξιδέψεις τον ουρανίσκο σου ανά την υφήλιο με τις μπανάνεςChiquita;

Ιταλία

Ιταλικό τιραμισού της

Miss

Chiquita

με μπανάνες

Chiquita

Ποιος λατρεύει το τιραμισού; Εμείς σίγουρα, και θα το λατρέψετε και εσείς! Αυτό το εμβληματικό Ιταλικό γλυκό παντρεύει τα βρεγμένα με εσπρέσο σαβαγιάρ, ως βάση, με κομμάτια μπανάνας. Καλύπτουμε με σιρόπι καραμέλας και ένα μείγμα από σαντιγί και τυρί μασκαρπόνε και επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία μέχρι να γεμίσει το ταψί. Χρησιμοποιήστε σκόνη κακάο για να σχεδιάσετε τηMissChiquitaστην επιφάνεια για μιαfunπινελιά!

Έχεις δοκιμάσει τιραμισού με μπανάνες;
Γερμανικόstrudelμε αμύγδαλά και μπανάναChiquita

Ιταλικά καντουτσίνι με μπανάνα Chiquita

Αυτά τα παραδοσιακά τοσκανέζικα καντούτσι είναι τα απόλυτα μπισκότα αμυγδάλου. Ανακατέψτε μπανάνες, λάδι και εκχύλισμα βανίλιας και προσθέστε στο μείγμα τα στεγνά υλικά, αλεύρι ολικής αλέσεως, ζάχαρη καρύδας και αλάτι. Στη συνέχεια, προσθέστε αμύγδαλα και ανακατέψτε καλά. Το διπλό φούρνισμα είναι που κάνει αυτά τα μπισκότα ακόμη πιο ξεχωριστά και μπορείτε να τα απολαύσετε με τον Ιταλικό τρόπο, παρέα με έναν καφέ.

Ιταλική τούρτα

paradiso

με μπανάνες

Chiquita

Τα παιδιά λατρεύουν αυτό το αφράτο παραδεισένιο κέικ για τη γλυκιά του γεύση και οι ζαχαροπλάστες το αγαπούν για την ιδιαίτερη συνταγή του. Ο συνδυασμός αυγών, βουτύρου, ζάχαρης, άμυλου πατάτας, αλευριού, εκχυλίσματος βανίλιας, χυμού και ξύσματος λεμονιού και λίγο παραπάνω κόπου δίνουν ένα υπέροχο γευστικό αποτέλεσμα που αξίζει.

Γερμανία/ Αυστρία

Γερμανικό ψωμί Vollkornbrot με μπανάνα Chiquita και καρύδα

Για ένα υγιεινό πρωινό που μοιάζει να βγήκε κατευθείαν από κάποιον Γερμανικό φούρνο, αναμείξτε μπανάνες με ελαιόλαδο, τριμμένη καρύδα, κανέλα και χυμό λεμονιού και απλώστε το μείγμα πάνω σε ψημένο ψωμίvolkonbrot. Προσθέτετε μερικά κομματάκια μπανάνας και είναι έτοιμο να το απολαύσετε!

Παγωτό με κανέλα, μπανάνα Chiquita και τραγανιστή ολλανδική βάφλα stroopwafel

Kaiserschmarrn

με

μπανάνες

Chiquita

και

κόκκινα

μούρα

Αυτό το Αυστριακόscrambledpancake θα γίνει σίγουρα το αγαπημένο της οικογένειας! Ανακατέψτε μπανάνες, κρόκο αυγού και χτυπημένο ασπράδι, σταφίδες και ζάχαρη με αρωματισμένη βανίλια και ψήστε μέχρι η ζύμη να ροδίσει. Κόψτε τα αφράταpancakeστα τέσσερα, κατόπιν ψήστε για μερικά λεπτά ακόμη. Γαρνίρετε με περισσότερη μπανάνα, άχνη ζάχαρη και κόκκινα μούρα, είτε για ένα πλήρες πρωινό ή σαν επιδόρπιο.

Γερμανικό

strudel

με αμύγδαλά και μπανάνα

Chiquita

Αυτό το λαχταριστό επιδόρπιο είναι η τέλεια λύση για τις μπανάνες που έχουν ωριμάσει πολύ. Χρησιμοποιήστε για βάση φύλλο ζαχαροπλαστικής, προσθέστε κομματάκια σοκολάτας, θρυμματισμένα καρύδια και κομμάτια μπανάναςChiquitaκαι ραντίστε με χυμό λεμονιού. Έπειτα τυλίξτε το φύλλο προσεκτικά, αλείψτε το με αυγό, πασπαλίστε με φιλέ αμυγδάλου και ψήστε το. Και η λαχταριστή σας λιχουδιά είναι έτοιμη!

Ολλανδία

Ολλανδικά

poffertjes

(

mini

pancake

) με μπανάνα

Chiquita

Minipancakesμε αλεύρι φαγόπυρου, αυτές οι ζουμερές μπουκίτσες είναι έτοιμες μέσα σε λίγα λεπτά – απλώς λιώστε δύο μπανάνεςChiquitaμε αυγά, προσθέστε αλεύρι,bakingpowder, αλάτι και το μείγμα είναι έτοιμο να ψηθεί. Σερβίρετε με άχνη ζάχαρη και βούτυρο.

Ολλανδικά γεμιστά μπισκότα σπεκουλάς με μπανάνα

Chiquita

και πάστα αμυγδάλου, γαρνιρισμένα με αμύγδαλα

Αυτά τα παραδοσιακά λεπτά, τραγανά, σε σχήμα ανεμόμυλου μπισκότα γίνονται ακόμη πιο νόστιμα με μία δόση μπανάνας. Συνδυάζουν μοναδικά χουρμάδες, αλεύρι αμυγδάλου, σιρόπι σφενδάμου, διάφορα καρυκεύματα, μία λιωμένη μπανάνα, χτυπημένα αυγά και παστά αμύγδαλα. Πεντανόστιμα!

Παγωτό με κανέλα, μπανάνα Chiquita και τραγανιστή ολλανδική βάφλα stroopwafel

Αν δεν έχετε δοκιμάσει ποτέ μια σιροπιαστή, βουτυρένια και τραγανήstroopwafel, δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να το κάνετε συνδυάζοντας το με ένα υπέροχο παγωτό με μπανάνες, σιρόπι σφενδάμου και κανέλα. Γαρνίρετε με σιρόπι καραμέλας, μέντα και ξύσμα πορτοκαλιού για μία εκρηκτική γεύση.

Ελληνικό smoothie με μπανάνα Chiquita, εσπρέσο και κακάο

Ελλάδα

Γρήγορο ελληνικό calzone με σοκολάτα, μπανάνα Chiquita και καρύδια

Τι μπορεί να είναι καλύτερο από πίτσα με μπανάνες και σοκολάτα; Φυσικά έναcalzoneμε σοκολάτα και μπανάνα! Γεμίστε ένα φύλλο σφολιάτας, με σοκολάτα, κομματάκια μπανάναςChiquitaκαι θρυμματισμένα καρύδια για μια πολύ ιδιαίτερη λιχουδιά.

Ελληνικό smoothie με μπανάνα Chiquita, εσπρέσο και κακάο

Αυτό τοsmoothieμε κακάο είναι ιδανικό για να δροσιστείτε το καλοκαίρι. Βάλτε στο μπλέντερ ψιλοκομμένες μπανάνες με παγάκια, γάλα, καφέ εσπρέσο και μέλι και το δροσερό σαςsmoothieείναι έτοιμο.

Γιατί να μην κάνετε ένα ταξίδι στον κόσμο μέσα από τις υπέροχες συνταγές μας σήμερα κιόλας; Θα εκπλαγείτε από το πόσο ευέλικτη είναι η μπανάναChiquitaκαι την υπέροχη γεύση που θα δώσει σε όλες αυτές τις μοναδικές λιχουδιές.

Ιταλία / Ιταλικό τιραμισού τηςMissChiquitaμε μπανάνεςChiquita

Ακολουθήστε το WomanToc στοInstagram

Read Next

22 Απρ 2024

Βιβλιοπάρτι στο rooftop του Βrown Acropol

Από τις εκδόσεις Κλειδάριθμος και τα Brown Hotels, με αφορμή τη Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου και τον Περίπατο Βιβλίου.

21 Απρ 2024

Η χρυσοκουφάτη γεύση της Μακεδονίας

Τα εστιατόρια του βορρά που ανήκουν στην ελίτ της ελληνικής σκηνής.

Περισσότερα από

Life

21 Απρ 2024

Δίαιτα Cambridge: Η "νόστιμη" δίαιτα των υγρών και το express αδυνάτισμα

Πρόκειται για μία υγρή δίαιτα πολύ χαμηλών θερμίδων που υπόσχεται απώλεια μεγαλύτερη των 4-5 κιλών την εβδομάδα.

20 Απρ 2024

Ξεχωριστά ξενοδοχεία και εστιατόρια για Πάσχα στην Πελοπόννησο

Μια μικρογραφία της Ελλάδας με τις δικές της παραδόσεις.

19 Απρ 2024

Αυτό το τρόφιμο συνδέεται με την απώλεια βάρους και πιο λεπτή μέση

Μπόνους: Bοηθάει στην μείωση της κατανάλωσης τροφίμων χαμηλά σε θρεπτικά συστατικά

19 Απρ 2024

Η απολαυστική υπερτροφή που σου δίνει ενέργεια

100% αλεσμένο σουσάμι άριστης ποιότητας που εδώ και 100 χρόνια μας θρέφει και μας προσφέρει την ενέργεια που χρειαζόμαστε. Χωρίς υπερβολή!

19 Απρ 2024

Τι θα δούμε φέτος στην Επίδαυρο

Διεθνείς παρουσίες, σπουδαία σκηνοθετικά ονόματα, σημαντικές συνεργασίες, σύγχρονες επαναγνώσεις της τραγωδίας και κυριαρχία του τραγικού λόγου έναντι του κωμικού εντοπίζονται στο φετινό πρόγραμμα της μεγάλης και μικρής Επιδαύρου.

19 Απρ 2024

Womanity: 54 Ελληνίδες tattoo artists γιορτάζουν τη θηλυκή πλευρά της δερματοστιξίας στην HeartbeatInk Gallery

Η HeartbeatInk Gallery, του σύμπαντος του πρώτου περιοδικού για το tattoo στην Ελλάδα, δίνει το βήμα σε 54 γυναίκες tattoo artists να προβάλουν την τέχνη τους.

19 Απρ 2024

Τα Μαθήματα της Μπλάγκα: Η ταινία της εβδομάδας που ενθουσίασε τους κριτικούς

Βραβείο καλύτερης ταινίας στο Κάρλοβι Βάρι για μια συναρπαστική μελέτη χαρακτήρα και ένα λιτό, μα διεισδυτικό κοινωνικό θρίλερ πικρής κισλοφσκικής οξυδέρκειας.

18 Απρ 2024

Nueces X Easter | Το πιο όμορφο δώρο για τα αγαπημένα μας πρόσωπα

Ονειρικά gift boxes με επιλογές από παραδοσιακά εδέσματα του Πάσχα, συνοδευόμενα από τα Nueces signature προϊόντα.

18 Απρ 2024

Οι ταινίες που έρχονται στις αίθουσες την Πέμπτη 18/4

Ένα περιπετειώδες δυστοπικό sc-fi, ένα υποβλητικό arthouse δράμα αλλά και μια νέα ταινία τρόμου προσεχώς στις μαρκίζες των κινηματογράφων.

18 Απρ 2024

Grand Potato chips: Η απόλυτη εξερεύνηση των γεύσεων στον κόσμο των τσιπς

Ετοιμάσου για ένα εκπληκτικό ταξίδι γευστικών ανακαλύψεων.