0
SHARES

Υλικά:

Για τη ζύμη:

250 ml ζεστό νερό από τις πατάτες (θερμοκρασία περίπου 40 ° C)

2 κγ ζάχαρη

1 κγ αλάτι

1 πακετάκι μαγιά (8 γρ.)

2 κσ ελαιόλαδο

375-400 γρ αλεύρι περίπου (η ποσότητα αυτή χρησιμοποιήθηκε και στη ζύμη και στο αλεύρωμα του πάγκου. Παρακολουθήστε το βίντεο)

Για τη γέμιση:

500 γρ πατάτες

1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο

Αλάτι, πιπέρι ανάλογα με την αρέσκειά σας

100 γρ βούτυρο ή λάδι

Για τη σος σκόρδου:

5 κσ γιαούρτι

1-2 σκελίδες σκόρδο

2-3 κλαδάκια άνηθο ψιλοκομμένο

αλάτι, πιπέρι

 

Δείτε το βίντεο με τη συνταγή βήμα-βήμα:

 

Πηγή: cookpad.com/gr

Ακολούθησε το WomanToc στο Instagram

TAGS