Υλικά:
Για τη ζύμη:
250 ml ζεστό νερό από τις πατάτες (θερμοκρασία περίπου 40 ° C)
2 κγ ζάχαρη
1 κγ αλάτι
1 πακετάκι μαγιά (8 γρ.)
2 κσ ελαιόλαδο
375-400 γρ αλεύρι περίπου (η ποσότητα αυτή χρησιμοποιήθηκε και στη ζύμη και στο αλεύρωμα του πάγκου. Παρακολουθήστε το βίντεο)
Για τη γέμιση:
500 γρ πατάτες
1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
Αλάτι, πιπέρι ανάλογα με την αρέσκειά σας
100 γρ βούτυρο ή λάδι
Για τη σος σκόρδου:
5 κσ γιαούρτι
1-2 σκελίδες σκόρδο
2-3 κλαδάκια άνηθο ψιλοκομμένο
αλάτι, πιπέρι
Δείτε το βίντεο με τη συνταγή βήμα-βήμα:
Πηγή: cookpad.com/gr