Για κάποιους – συνήθως χωρίς παιδιά –  η υποχρεωτική στάση στο σούπερ μάρκετ για τα ψώνια της εβδομάδας ισοδυναμεί με διασκέδαση. Όχι για μένα. Ο χρόνος μου μεταφράζεται σε ένα συνεχές γαϊτανάκι υποχρεώσεων, τόσο μέσα στο σπίτι όσο κι έξω από αυτό. Τι να πρωτοπρολάβω; Την δουλειά, τα παιδιά, το φαγητό για την επόμενη μέρα ή το σπίτι; Συνήθως δεν κερδίζουν όλα.

Στο e-fresh.gr έχω παραγγείλει στις 5 το απόγευμα και έχω παραλάβει τα πάντα στις 8 μ.μ. Αλήθεια!

Μπορώ να παραγγείλω όποτε θέλω εγώ, αλλά συνήθως το κάνω όταν τους έχω βάλει όλους για ύπνο. Βρίσκω ότι ψώνιζα πάντα, με αναλυτικές πληροφορίες ακόμη και για τις θερμίδες που έχει το κάθε προϊόν. Έχουν συνέχεια προσφορές και δεν χρειάζεται να σκέφτομαι το κουβάλημα για αυτά που θέλω να αγοράσω, αφού μου τα φέρνουν στο σπίτι και μάλιστα δωρεάν για αγορές από 55 ευρώ και πάνω.

Φρέσκα φρούτα και λαχανικά, όλα τα τρόφιμα, βρεφικά, καλλυντικά, απορρυπαντικά, ακόμα και είδη pet shop. Μπαίνω, κλικάρω, αγοράζω. Οι τρόποι πληρωμής πολλοί: μετρητά στην πόρτα, PayPal, κάρτες, τραπεζική κατάθεση, POS ακόμη και κουπόνια ticket restaurant. Μέχρι και τα ψώνια της τελευταίας στιγμής μπορούν να φτάσουν στην πόρτα μου, σε χρόνο ντε-τε. Έχω παραγγείλει στις 5 το απόγευμα και έχω παραλάβει τα πάντα στις 8 μ.μ. Αλήθεια!

Ενθουσιάστηκα όταν ακόμη και ο μαϊντανός που αγόρασα έφτασε στο σπίτι μου φρέσκος σαν να τον είχα διαλέξει μόνη μου από το ράφι.  Δεν την περίμενα τόση ευκολία. Πήγα αμέσως να στείλω email με τις εντυπώσεις μου, και είδα ότι με είχαν προλάβει πολλοί άλλοι...

Υπόψιν ότι το e-fresh.gr μόλις έδωσε στην κυκλοφορία νέο Mobile app για androids, για ακόμη πιο εύκολα ψώνια από το κινητό.

Μια μικρή αλλαγή στις συνήθειες, μια μεγάλη ανακούφιση για την καθημερινότητά μου.

 

TAGS