ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Crash Test στον καφέ της Αθήνας. Ποια αλυσίδα κερδίζει τη μάχη;

Το Woman TOC λατρεύει τον καλό καφέ και φροντίζει να ξοδεύει τα ευρώ του στο πιο value for money πρωινό ξύπνημα.

Crash Test στον καφέ της Αθήνας. Ποια αλυσίδα κερδίζει τη μάχη;

Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως πόλη του καφέ (αν και τα πρωτεία ανήκουν στην Λάρισα). Η Αθήνα διαθέτει σε κάθε γωνιά κι ένα καφέ. Για εσπρεσάκι, φρέντο, γαλλικό και λάτε, ένα είναι σίγουρο. Δεν θα ξεμείνουμε ποτέ από τις δόσεις καφεΐνης που χρειαζόμαστε καθημερινά.

Τα συνοικιακά καφέ, δίνουν τη μάχη τους μπρος στους κολοσσούς και καταφέρνουν όχι μόνο να επιβιώνουν, αλλά να το κάνουν αξιοπρεπώς. Με ενημερωμένους μπαρίστα, καθαρές μηχανές και καλή πρώτη ύλη, δύσκολα θα πιούμε κακό καφέ στην Αθήνα του 2016.

Το Woman TOC λατρεύει τον καλό καφέ και φροντίζει να ξοδεύει τα ευρώ του στο πιο value for money πρωινό ξύπνημα. Γι' αυτό βάλαμε την πείρα ετών και την γευσιγνωσία μας και κάναμε μια λίστα για τον πιο καλό και φθηνό καφέ στην πρωτεύουσα. Αλλά επειδή ήταν δύσκολο να επεκταθούμε στις γειτονιές, για να δοκιμάσουμε τζούρες των συνοικιακών καφέ, παραμείναμε στις μεγάλες αλυσίδες.

Στην ψηφοφορία που έγινε σήμερα, πίνοντας τον πρωινό καφέ μας λάβαμε πολύ σοβαρά υπ' όψιν τη σχέση ποιότητας-τιμής, εξυπηρέτησης, κουλτούρας και προσβασιμότητας. Η λίστα σε αντίστροφη μέτρηση. Oι τιμές είναι για την αγορά από το κατάστημα.

5. MIKEL

Last but not least η αλυσίδα Mikel, εκ Λάρισας ορμώμενη. Με σταθερή ποιότητα καφέ και φιλική εξυπηρέτηση, τα Mikel ανοίγουν από τις 5 το πρωί και απευθύνονται σε ανθρώπους που πηγαίνουν να πιάσουν δουλειά. Αν και ξεφυτρώνουν σαν μανιτάρια σε όλα τα σημεία της πόλης, είναι στην 5η θέση της βαθμολογίας.

cappuccino freddo στα 2.00€ (μεσαίο μέγεθος)

4. STARBUCKS

Λατρεμένο στέκι των 20something, προσφέρει ηρεμία για να κάνεις την εργασία πάνω στην πτυχιακή, αφού παρέχει τέλειο WIFI. ΄Μπορείς να τσιμπολογήσει διάφορες λιχουδιές. Η αμερικανική αλυσίδα που ξεκίνησε στο Σιάτλ το 1971, στην 4η θέση των εμμονικών με τον καφέ, συνεργατών μας.

cappuccino freddo στα 3,60€ (μεσαίο μέγεθος) 3.10€ (μικρό μέγεθος)

3. EVEREST

Παντού υπάρχει ένα Everest. Και εκτός από το all time classic χαρμάνι 100% Superior Arabica μπορείτε να απολαύσετε freddo espresso & freddo cappuccino με το νέο εκλεκτό χαρμάνι Fine Brazilian Blend. (Για την ιστορία τα Everest ισοβάθμησαν με τα Starbucks στην ψηφοφορία μας, αλλά κέρδισαν στο δεύτερο γύρο).

cappuccino freddo (Arabica) στα 1,90€ - cappuccino freddo (Brazilian) στα 1,40€ (μεσαίο μέγεθος)

2. COFFEE ISLAND

Tα Coffee Island κατέχουν μια ιδιαίτερη θέση στις καρδιές των γυναικών και των συνεργατών του Woman TOC. Τόσο για την σταθερή ποιότητα του καφέ, την ποσότητά του, αλλά και την εξυπηρέτηση. Η αλυσίδα κερδίζει μέρα με την ημέρα τις εντυπώσεις και την προτίμηση των Αθηναίων.

cappuccino freddo στα 1,70€ (μεσαίο μέγεθος)

1. ΓΡΗΓΟΡΗΣ COFFEE RIGHT

Τα καταστήματα Γρηγόρης κατατάχθηκαν πρώτα στη λίστα μας συγκεντρώνοντας τη μεγαλύτερη βαθμολογία στη μυστική ψηφοφορία. Τόσο η εξαιρετική ποιότητα του καφέ, η χαμηλή τιμή, η φιλική και πολύ γρήγορη εξυπηρέτηση, έφεραν τον καφέ του Γρηγόρη στην πρώτη θέση της καρδιάς μας.

cappuccino freddo στα 1,40€ (μεσαίο μέγεθος)

Read Next

16 Απρ 2024

MALLORY: Το πολυαγαπημένο ελληνικό fashion brand Mallory The Label γιόρτασε το λανσάρισμα της νέας συλλογήςj

Το brand MALLORY THE LABEL αποκάλυψε τη νέα S/S ’24 συλλογή "NOMAS" στο απόλυτο fashion party της σεζόν.

16 Απρ 2024

Divani Corfu Palace: Φέτος το Πάσχα σημαίνει... Κέρκυρα!

Απολαύστε τις γιορτές στον απόλυτο πασχαλινό προορισμό και το πλήρως ανανεωμένο Divani Corfu Palace.

Περισσότερα από

Life

15 Απρ 2024

8 φρούτα που έχουν λιγότερη ζάχαρη

Τα φρούτα περιέχουν ζάχαρη, ναι! Αλλά μην ξεχνάς ότι είναι γεμάτα και με θρεπτικά συστατικά.

15 Απρ 2024

Pepe Jeans London: Η νέα συλλογή σχεδιάστηκε για να γοητεύσει τους λάτρεις του denim

Η Pepe Jeans London συλλογή εξυμνεί την διαχρονική βρετανική κληρονομιά της μάρκας.

13 Απρ 2024

Οι 30 ομορφότεροι ανοιξιάτικοι προορισμοί

Από τις ποδηλατάδες στις όχθες της Λίμνης Πλαστήρα ως τους ανοιξιάτικους περιπάτους σε φαράγγια με ορχιδέες στη Χίο, να μερικές από τις εμπειρίες που μας δίνουν ιδέες για ανοιξιάτικες αποδράσεις.

11 Απρ 2024

Λευκό ψωμί: Το τρώμε ή όχι; Τι απαντά κορυφαία διαιτολόγος

Το ψωμί είναι σημαντική πηγή θρεπτικών συστατικών για τον οργανισμό. Η Αναστασία Κόκκαλη, Διαιτολόγος - Διατροφολόγος εξηγεί τι ισχύει για το λευκό ψωμί.

11 Απρ 2024

Χρυσοί Σκούφοι 2024: Η εντυπωσιακή τελετή απονομής μιας νέας εποχής

Την πρώτη σελίδα ενός νέου κεφαλαίου έγραψαν το βράδυ της Δευτέρας 8 Απριλίου οι Χρυσοί Σκούφοι. Ο κορυφαίος γαστρονομικός θεσμός της χώρας γιόρτασε την 31η απονομή του, τιμώντας τους κορυφαίους της ελληνικής εστίασης, σε μια λαμπερή βραδιά που ξεκίνησε με ένα ανατρεπτικό θεατρο-γαστρονομικό κουίζ και ολοκληρώθηκε με ένα συναρπαστικό 4 hands dîner de gala πολλών αστέρων.

11 Απρ 2024

Μέγαρο Μουσικής Αθηνών: Στον αστερισμό του Κωνσταντίνου Καρύδη

Διευθύνοντας την ορχήστρα δωματίου της Ευρώπης: Στο πιάνο ο Γιαν Λισέτσκι

10 Απρ 2024

8 φρούτα που έχουν λιγότερη ζάχαρη

Τα φρούτα περιέχουν ζάχαρη, ναι! Αλλά μην ξεχνάς ότι είναι γεμάτα και με θρεπτικά συστατικά.