Το cheesecake είναι ένα ιδιαίτερα αγαπητό γλυκό για τους περισσότερους. Η λαχταριστή κρεμώδες υφή του, σε συνδυασμό με την τραγανή βάση και το όξινο topping μαρμελάδας, δημιουργούν μια απολαυστική εμπειρία για τους γευστικούς μας κάλυκες. Το μυστικό για το τέλειο cheesecake βρίσκεται στην πλούσιο υφή, για αυτό και συνηθίζουμε να χρησιμοποιούμε γαλακτοκομικά προϊόντα με πλήρη λιπαρά. Το τελευταίο, όχι μόνο επιβαρύνει την σιλουέτα με έξτρα θερμίδες, αλλά προκαλεί και έντονη δυσφορία στις περιπτώσεις δυσανεξίας στην λακτόζη. Για να μην στερηθείς ξανά το αγαπημένο αυτό γλυκό και να το απολαύσεις στην πιο ελαφριά και υγιεινή εκδοχή του, παρακάτω θα ανακαλύψεις μια vegan συνταγή για cheesecake, που δεν περιέχει γάλα και κρέμα τυριού, αλλά στην θέση αυτών….κάσιους.
Διαβάστε περισσότερα στο shape.gr
Κεντρική φωτογραφία: iStock