Συστατικά
- 3x200 γρ ρολάκια
- 250 γρ κρέμα γάλακτος
- 1 φακελάκι ζελέ
- 150 γρ φρούτα
Οδηγίες
- Ετοιμάζουμε το ζελέ βάση των οδηγιών που αναγράφονται στην συσκευασία.
- Ψιλοκόβουμε τα φρούτα της αρεσκείας μας. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε όποιον συνδυασμό μας αρέσει από φρούτα, ρολά και ζελέ.
- Κόβουμε τα ρολά σε ροδέλες. Καλύπτουμε το εσωτερικό από ένα μπολ με μεμβράνη. Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος σε σαντιγί.
- Προσθέτουμε το κρύο ζελέ και ανακατεύουμε, για μεγαλύτερη ευκολία χρησιμοποιούμε μίξερ.
- Όταν η κρέμα είναι έτοιμη ενσωματώνουμε τα φρούτα.
- «Χτίζουμε» το μπολ με τα ρολάκια και γεμίζουμε με την κρέμα.
- Καλύπτουμε την κρέμα με ρολάκια και τα βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 6 ώρες.
- Όταν σφίξουν ξεφορμάρουμε και σερβίρουμε.
Δείτε το αναλυτικό βίντεο:
Πηγή: foodaholics.gr