0
SHARES

Συστατικά

  • 3x200 γρ ρολάκια
  •  250 γρ κρέμα γάλακτος
  •  1 φακελάκι ζελέ
  •  150 γρ φρούτα

Οδηγίες

  • Ετοιμάζουμε το ζελέ βάση των οδηγιών που αναγράφονται στην συσκευασία.
  • Ψιλοκόβουμε τα φρούτα της αρεσκείας μας. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε όποιον συνδυασμό μας αρέσει από φρούτα, ρολά και ζελέ.
  • Κόβουμε τα ρολά σε ροδέλες. Καλύπτουμε το εσωτερικό από ένα μπολ με μεμβράνη. Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος σε σαντιγί.
  • Προσθέτουμε το κρύο ζελέ και ανακατεύουμε, για μεγαλύτερη ευκολία χρησιμοποιούμε μίξερ.
  • Όταν η κρέμα είναι έτοιμη ενσωματώνουμε τα φρούτα.
  • «Χτίζουμε» το μπολ με τα ρολάκια και γεμίζουμε με την κρέμα.
  • Καλύπτουμε την κρέμα με ρολάκια και τα βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 6 ώρες.
  • Όταν σφίξουν ξεφορμάρουμε και σερβίρουμε.

Δείτε το αναλυτικό βίντεο: 

 

Πηγή: foodaholics.gr

TAGS