ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

AXIA: Η πρώτη extra dry μαστίχα, σε αποκλειστική διανομή από την Beverage World

Με την ονομασία του να παραπέμπει στην ελληνική λέξη ΑΞΙΑ, αντικατοπτρίζει την αναγνωρισμένη υψηλή αξία των κρυστάλλων μαστίχας μέσα στους αιώνες έως και σήμερα.

AXIA: Η πρώτη extra dry μαστίχα, σε αποκλειστική διανομή  από την Beverage World

Σε μια εποχή όπου το απρόβλεπτο είναι καθημερινό, χρειάζονται μόλις μερικές σταγόνες μιας - απροσδόκητα- νόστιμης γεύσης για να φέρεις τον κόσμο ανάποδα. Για αυτό το σκοπό «γεννήθηκε» το AXIA, το πρώτο extra dry απόσταγμα μαστίχας παγκοσμίως, προκαλώντας μας να αλλάξουμε το καθιερωμένο και να γνωρίσουμε την εναλλακτική πλευρά των ελληνικών αποσταγμάτων.

Με την ονομασία του να παραπέμπει στην ελληνική λέξη ΑΞΙΑ, αντικατοπτρίζοντας την αναγνωρισμένη υψηλή αξία των κρυστάλλων μαστίχας μέσα στους αιώνες έως και σήμερα, το AXIA αποτελεί ένα άριστης ποιότητας ξηρό και διαυγές απόσταγμα. Με 40% αλκοολικούς βαθμούς (αποτέλεσμα συνδυασμού παραδοσιακών τεχνικών εκχύλισης και απόσταξης), περιεκτικότητα σε ζάχαρη μόλις 0,5% και θερμιδική αξία παρόμοια με αυτήν της τεκίλας (από τις χαμηλότερες στα οινοπνευματώδη ποτά), το AXIA έρχεται να ταράξει τα νερά στην παγκόσμια κατανάλωση αποσταγμάτων μαστίχας και να δημιουργήσει τη δική του κατηγορία, προσφέροντας μοναδικές προτάσεις κατανάλωσης που θα γοητεύσουν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς καταναλωτές.

Το AXIA παράγεται στο αποστακτήριο Πλωμαρίου, με μακρά επιτυχημένη παράδοση στη δημιουργία ξεχωριστών αποσταγμάτων, και σε συνδυασμό με την απαράμιλλη τέχνη της αποσταγματοποιού και της ομάδας της, διατηρεί όλα τα μοναδικά χαρακτηριστικά της μαστίχας, εμπλουτισμένα με βελούδινες νότες περγαμόντου, κυπαρισσιού και αρώματα τριαντάφυλλου, δημιουργώντας ένα άκρως αναζωογονητικό ξηρό απόσταγμα. Την αποκλειστική διανομή του AXIA στην ελληνική αγορά ανέλαβε η Beverage World με την τον CEO της AXIA Spirits, Tony Chvala, να αναφέρει χαρακτηριστικα πως «Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με έναν άκρως συνδεδεμένο και αξιόπιστο συνεργάτη στην Ελλάδα, όπως η Beverage World, όντας ένας συνεργάτης με τον οποίο μοιραζόμαστε την ίδια φιλοσοφία ανάπτυξης μαρκών, ανατρέποντας τα καθιερωμένα. Ανυπομονούμε για τη συνεργασία με την Beverage World και για τη διάδοση του πνεύματος του ΑΧΙΑ στην Ελληνική αγορά».

«Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με έναν άκρως συνδεδεμένο και αξιόπιστο συνεργάτη στην Ελλάδα, όπως η Beverage World, όντας ένας συνεργάτης με τον οποίο μοιραζόμαστε την ίδια φιλοσοφία ανάπτυξης μαρκών, ανατρέποντας τα καθιερωμένα. Ανυπομονούμε για τη συνεργασία με την Beverage World και για τη διάδοση του πνεύματος του ΑΧΙΑ στην Ελληνική αγορά».

Από την πλευρά της Beverage World, ο Στέφανος Λοίζος (Marketing & Trade Marketing Manager) καλωσόρισε το AXIA στο premium portfolio της εταιρείας δηλώνοντας πως «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε το AXIA στην ελληνική αγορά, ένα premium προϊόν που προσδίδει νέο αέρα στην παραδοσιακή μαστίχα και αισθανόμαστε βέβαιοι ότι το ελληνικό κοινό θα το αγκαλιάσει για την μοναδικότητά του και την τολμηρή του γεύση».

Γευστικά Χαρακτηριστικά

✓ Άρωμα: Φυσικό και διακριτικό άρωμα μαστίχας, συνοδευόμενο από γλυκές/λουλουδάτες νότες ροζ τριαντάφυλλου.

✓ Γεύση: Τραγανή, ρητινώδης γεύση μεσογειακού κυπαρισσιού με μια bitter απόχρωση φρέσκου ξύσματος εσπεριδοειδών.

✓ Επίγευση:Βελούδινη επίγευση περγαμόντου που αφήνει μια απαλή αίσθηση στο στόμα.

Προτάσεις κατανάλωσης

Axia Tonic

AXIA: Η πρώτη extra dry μαστίχα, σε αποκλειστική διανομή  από την Beverage World

Μια αναζωογονητική παραλλαγή του κλασικού Aperitivo

Συστατικά: 45ml AXIA, 150ml Mediterranean Tonic

Εκτέλεση: Σε παγωμένο ποτήρι κρασιού, προσθέτουμε πάγο, το AXIA και το tonic. Γαρνίρουμε με φύλλο δεντρολίβανου, ένα γλυκάνισο και λίγους κόκκους ροζ πιπεριού.

Mastiha Margarita

Δροσερό, κομψό και υπέροχα μεσογειακό

Συστατικά: 90ml AXIA, 45ml Dry Pierre Ferrand dry curaçao, 15ml Σιρόπι αγαύης, 45ml Φρέσκος χυμός lime

Εκτέλεση: Ανακατεύουμε όλα τα συστατικά σε shaker, και σερβίρουμε σε χαμηλό ποτήρι γεμάτο πάγο. Γαρνίρουμε με καπνιστό salt rim.

Μάθετε περισσότερα Facebook / Instagram / Website

Read Next

19 Απρ 2024

Η απολαυστική υπερτροφή που σου δίνει ενέργεια

100% αλεσμένο σουσάμι άριστης ποιότητας που εδώ και 100 χρόνια μας θρέφει και μας προσφέρει την ενέργεια που χρειαζόμαστε. Χωρίς υπερβολή!

19 Απρ 2024

Τι θα δούμε φέτος στην Επίδαυρο

Διεθνείς παρουσίες, σπουδαία σκηνοθετικά ονόματα, σημαντικές συνεργασίες, σύγχρονες επαναγνώσεις της τραγωδίας και κυριαρχία του τραγικού λόγου έναντι του κωμικού εντοπίζονται στο φετινό πρόγραμμα της μεγάλης και μικρής Επιδαύρου.

Περισσότερα από

Life

19 Απρ 2024

Womanity: 54 Ελληνίδες tattoo artists γιορτάζουν τη θηλυκή πλευρά της δερματοστιξίας στην HeartbeatInk Gallery

Η HeartbeatInk Gallery, του σύμπαντος του πρώτου περιοδικού για το tattoo στην Ελλάδα, δίνει το βήμα σε 54 γυναίκες tattoo artists να προβάλουν την τέχνη τους.

19 Απρ 2024

Τα Μαθήματα της Μπλάγκα: Η ταινία της εβδομάδας που ενθουσίασε τους κριτικούς

Βραβείο καλύτερης ταινίας στο Κάρλοβι Βάρι για μια συναρπαστική μελέτη χαρακτήρα και ένα λιτό, μα διεισδυτικό κοινωνικό θρίλερ πικρής κισλοφσκικής οξυδέρκειας.

18 Απρ 2024

Nueces X Easter | Το πιο όμορφο δώρο για τα αγαπημένα μας πρόσωπα

Ονειρικά gift boxes με επιλογές από παραδοσιακά εδέσματα του Πάσχα, συνοδευόμενα από τα Nueces signature προϊόντα.

18 Απρ 2024

Οι ταινίες που έρχονται στις αίθουσες την Πέμπτη 18/4

Ένα περιπετειώδες δυστοπικό sc-fi, ένα υποβλητικό arthouse δράμα αλλά και μια νέα ταινία τρόμου προσεχώς στις μαρκίζες των κινηματογράφων.

18 Απρ 2024

Grand Potato chips: Η απόλυτη εξερεύνηση των γεύσεων στον κόσμο των τσιπς

Ετοιμάσου για ένα εκπληκτικό ταξίδι γευστικών ανακαλύψεων.

17 Απρ 2024

Το πάθος πίσω από τη Νο1 super premium τεκίλα στον κόσμο

Μπορεί να μην ανακάλυψε την τεκίλα, αλλά ήταν η Patrón που την τελειοποίησε, συστήνοντας πρώτη σε όλον τον κόσμο μια πραγματικά "super premium τεκίλα".

17 Απρ 2024

SORITES – "Είναι Μοιραίο"

Οι SORITES μετά την πρώτη τους τηλεοπτική εμφάνιση στο "Μουσικό Κουτί", συστήνονται στο κοινό με το πρώτο τους single

17 Απρ 2024

Villa Sola Cabiati | Μία έπαυλη με ιστορία αιώνων - Το palazzo αριστούργημα στη λίμνη Como

Μια βίλα με βαριά ιστορία και σπουδαία διακόσμηση έχει φιλοξενήσει μεγάλες προσωπικότητες, ανάμεσα τους και ο Ναπολέοντας με την σύζυγό του, Ζοζεφίνα.

17 Απρ 2024

Πότε κυκλοφορούν οι "Ιστορίες Καλοσύνης" του Γιώργου Λάνθιμου

Έγινε γνωστή η ημερομηνία κυκλοφορίας της νέας ταινίας του Έλληνα σκηνοθέτη στις εγχώριες αίθουσες.

16 Απρ 2024

Monobloc Chair: Η δικαίωση της πλαστικής καρέκλας από τους New York Times

Η καρέκλα που πρωταγωνιστεί σε πανηγύρια, σουβλατζίδικα και παραλίες, είναι το εμβληματικότερο έπιπλο των τελευταίων 100 ετών σύμφωνα με τους New York Times.