Φαντάσου να έχεις καλέσει τους φίλους σου για φαγητό στο σπίτι και να θέλεις να τους εντυπωσιάσεις με ένα επιδόρπιο όχι μόνο φτιαγμένο με τα χεράκια σου, αλλά και με ξεχωριστή εμφάνιση. Ή να αναζητάς το ιδανικό κέρασμα για το πάρτι του παιδιού σου. Για τα δύο αυτά σενάρια -και για πολλά ακόμα- υπάρχει πλέον ένα γκάτζετ μοναδικό στον κόσμο: το Polaroid CandyPlay 3D Pen, ένας «μαρκαδόρος» για DIY ζαχαρωτά, που αντί για μελάνι παίρνει βρώσιμα υλικά σε διάφορες γεύσεις.

Αν παρακολουθήσεις τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί, θα δεις ότι μοιάζει πολύ με εκείνον ενός τρισδιάστατου εκτυπωτή, καθώς όπως και το 3D printing, «χτίζει» το γλύκισμα σε στρώσεις, δίνοντάς του πολλές διαστάσεις. Κάθε «μαρκαδόρος» συνοδεύεται από τέσσερα βρώσιμα μελάνια. Γενικά, μπορούμε να επιλέξουμε ανάμεσα σε έξι διαφορετικές γεύσεις: φράουλα, πορτοκάλι, μήλο, σταφύλι, λεμόνι και κόλα.

Κάθε «μαρκαδόρος» συνοδεύεται από τέσσερα βρώσιμα μελάνια. Γενικά, μπορούμε να επιλέξουμε ανάμεσα σε έξι διαφορετικές γεύσεις: φράουλα, πορτοκάλι, μήλο, σταφύλι, λεμόνι και κόλα.

Μάλιστα είναι εύκολο στη χρήση, σύμφωνα με την περιγραφή, καθώς δεν χρειάζεται να εγκαταστήσουμε κάποιο λογισμικό. Απλά το ενεργοποιούμε και όταν ανάψει ένα λαμπάκι LED, αρχίζουμε να ζωγραφίζουμε πάνω σε αντικολλητικό χαρτί. Μόλις αρχίσει να στεγνώνει λίγο, είναι αρκετά μαλακό ακόμα για να το ξεκολλήσουμε και να το δουλέψουμε περισσότερο, αν θέλουμε.

Η Polaroid, η εταιρεία με τις εμβληματικές φωτογραφικές μηχανές που υπογράφει αυτό το γκάτζετ, προτείνει και μια σειρά από σχέδια γλυκών, π.χ. λουλουδιών, φύλλων κ.λπ., για όσους αναζητούν έμπνευση. Διατίθεται στη Βρετανία, αλλά το brand υπόσχεται σύντομα να επεκτείνει τη διανομή του και στην υπόλοιπη Ευρώπη.

Δες πώς λειτουργεί το Polaroid CandyPlay 3D Pen:

Ακολούθησε το WomanToc στο Instagram

κεντρική φωτό: www.polaroid3d.com

TAGS