0
SHARES

Το εστιατόριο Σπονδή φιλοξενεί για δύο βραδιές τον Peter Knogl, τον πολυβραβευμένο σεφ του εστιατορίου Le Cheval Blanc στη Βασιλεία της Ελβετίας.

Στις 6 και 7 Μαΐου, ο σεφ μαζί με την ομάδα της Σπονδής δημιουργούν ένα ειδικό μενού 5 πιάτων που αντικατοπτρίζει την βασική του θεωρία: ότι η τέχνη της γαστρονομικής αριστείας έγκειται στον ιδανικό συνδυασμό των συστατικών, διατηρώντας την ουσία των χαρακτηριστικών τους και της γεύσης τους. Οι δημιουργίες του είναι ένα κράμα υψηλής γαλλικής κουζίνας με Μεσογειακές και Ασιατικές επιρροές. Πιστός στο στυλ του αλλά ανοικτός πάντα σε νέες ιδέες, ο τριάστερος σεφ αναζητά την επιδέξια συνύπαρξη συστατικών που προέρχονται από τα καλύτερα προϊόντα που έχει να προσφέρει η φύση.

Ο Peter Knogl φτάνει στην Αθήνα προσκεκλημένος του εστιατορίου Σπονδή στα πλαίσια των γαστρονομικών βραδιών Spondi Michelin Star Dinners που οργανώνει το εστιατόριο κάθε χρόνο με διάσημους σεφ από όλο τον κόσμο.

Γεννημένος το 1968 ο Peter Knogl έχει χαράξει την καριέρα του μέσα σε βραβευμένα εστιατόρια σε Γερμανία, Ισπανία, Μεγάλη Βρετανία και Ελβετία. Από το 2007 είναι ο Chef de Cuisine στο εστιατόριο Le Cheval Blanc, στο ξενοδοχείο Grand Hotel Les Trois Rois.

Ο Peter Kogl λέει για την δουλειά του: «Η μεγαλύτερή μου ευχαρίστηση: Να διαλέγω προϊόντα υψηλής ποιότητας και να δημιουργώ με αυτά»

Ο Peter Kogl λέει για την δουλειά του: «Η μεγαλύτερή μου ευχαρίστηση: Να διαλέγω προϊόντα υψηλής ποιότητας και να δημιουργώ με αυτά. Η μεγαλύτερή μου χαρά: Να προσφέρω στους φιλοξενούμενούς μου μια κουζίνα γεμάτη σχήματα και χρώματα, γευστική και γεμάτη ήλιο. Η μεγαλύτερή μου ικανοποίηση: Τα πιάτα μου να αντικατοπτρίζουν ευεξία».

Το εστιατόριο Σπονδή, ένα γαστρονομικό εστιατόριο παγκόσμιας κλάσης, υποστηρίζει σταθερά την υψηλή εστίαση στην Αθήνα. Τα Spondi Michelin Star Dinners αποτελούν μια εξαιρετική ευκαιρία για τους σεφ να γνωρίσουν την γαστρονομική σκηνή της Αθήνας και για τους καλεσμένους μια νέα εμπειρία γεύσης, για την οποία θα χρειαζόταν να ταξιδεύσουν εκτός συνόρων για να την απολαύσουν. Από την κουζίνα του εστιατορίου έχουν περάσει λαμπερά ονόματα της γαστρονομίας όπως ο Éric Fréchon, o Emmanuel Renaut, ο Pascal Barbot, o Thomas Bühner κλπ

Κατά τη διάρκεια των δύο αυτών γαστρονομικών δείπνων, οι καλεσμένοι θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή και να μιλήσουν με τον σεφ.

 

Για κρατήσεις: 210 7564021 & reservation@spondi.gr

Facebook Spondi

TAGS