0
SHARES

Υλικά / Για 3 άτομα

3 κρεμμύδια ψιλοκομμένα

3 πατάτες καθαρισμένες και κομμένες σε ροδέλλες

ελαιόλαδο

αλάτι

5-6 αυγά

Βήματα

  • Σ’ένα μπολ ανακατεύετε τα κρεμμύδια με τις πατάτες και τ’αλατίζετε.
  • Ρίχνετε μπόλικο ελαιόλαδο σ’ένα τηγάνι και αφού ζεσταθεί προσθέτετε τα υλικά από το μπολ(Κρεμμύδια και πατάτες). Τηγανίζετε ανακατεύοντας ελαφρά , σε σιγανή φωτιά, για 15 λεπτά περίπου.
  • Όσο τηγανίζονται, χτυπάτε τα αυγά και στη συνέχεια τα ρίχνετε στο τηγάνι με τις πατάτες.
  • Κατά διαστήματα γυρίζετε την τορτίγια ούτως ώστε να ψηθεί και από τις 2 πλευρές.
  • Όταν είναι έτοιμη και έχει αρχίσει να ροδίζει και από τις δύο πλευρές σερβίρετε.Τρώγεται και ζεστή και κρύα.

Δείτε το βίντεο με τη συνταγή: 

Πηγή: ispania.gr

Πηγή video: Elias Chatzigeorgiou

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS