Η Alexa Chung έχει στυλ. Το φρέσκο british cool ντύσιμό της ήταν το εισητήριό της για να ξεχωρίσει πριν την επέλαση των influencers, και σήμερα έχει ένα μικρό αλλά ανερχόμενο brand που φέρει το όνομά της. 

Από την άλλη, δε γεννήθηκε ακόμα ο στιλάτος άνθρωπος που δε θα κάνει «λάθος». Άλλωστε, το λάθος (ειδικά το εσκεμμένο) είναι από μόνο του στη μόδα- δείχνει ότι το στυλ είναι ζωντανό, πραγματικό. 

Στην Εβδομάδα Μόδας, η Alexa Chung φόρεσε το τελείως λάθος σορτς. Συνδύασε ένα ογκώδες μάλλινο πουλόβερ στην απόχρωση του λάιμ με μαύρο, κοντό σορτς με τρουκς. Πολύ πετυχημένος συνδυασμός όσον αφορά τις υφές και τα χρώματα. Όσον αφορά το πατρόν του σορτς, τα πράγματα πήραν περίεργη τροπή. 

Το λάθος σορτς της Alexa, έμοιαζε φτωχό και άτσαλα φορεμένο

Το ψηλόμεσο και υπερβολικά κοντό σορτς δεν κολάκευε το σώμα της, κάνοντάς το να μοιάζει φτωχό και φορεμένο άτσαλα. Η πλούσια εικόνα, στο πάνω μέρος, κοβόταν απότομα από ένα «κομμάτι δερμάτινο ύφασμα»- έτσι έμοιαζε, με κομμάτι ύφασμα- που έμοιαζε να εκθέτει το σώμα της Chung, όχι να το αναδεικνύει. Έμοιαζε τραβηγμένο λίγο πιο ψηλά από το ιδανικό και το ύφασμα έκανε «σπασίματα» που έδιναν την αίσθηση του πολυφορεμένου (ενώ σίγουρα δεν ήταν). 

Το ενδιαφέρον είναι πως, παρ' όλα αυτά, το κομμάτι δε χάλασε την εικόνα της, απλώς της στέρησε πόντους. Μόδα είναι, άλλωστε, Καμία πολύ σοβαρή καταστροφή δεν μπορεί να συμβεί.

Δες το βίντεο όπου η Alexa ετοιμάζεται για το σόου.

 

TAGS