Με ένα εφαρμοστό μαύρο φόρεμα, θυμίζει το εμβληματικό πορτρέτο της θείας της, της πριγκίπισσας Νταϊάνα όταν είχε ποζάρει στον φακό του Μάριο Τεστίνο. Ο λόγος για τη Λαίδη Κίτι Σπένσερ, που έγινε η νέα παγκόσμια πρέσβειρα του οίκου Dolce & Gabbana, με τον οποίο άλλωστε το μοντέλο διατηρεί μακροχρόνια συνεργασία. 

«Είναι τιμή μου. Ο Domenico [Dolce] και ο Stefano [Gabbana] τιμούν τα θαύματα της ζωής: την οικογένεια, τη χαρά, την ομορφιά, το χρώμα, την αγάπη» σχολίασε η Κίτι Σπένσερ. «Κάθε συνεργασία μαζί τους είναι και μια νέα εμπειρία, μια μοναδική ευκαιρία να ανακαλύψεις εκ νέου την ιταλική κουλτούρα, την τέχνη, το savoir-faire, τον τρόπο ζωής. Όταν φοράω τα κομμάτια τους αισθάνομαι το πάθος τους, αισθάνομαι ότι γίνομαι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου», πρόσθεσε.

Δείτε την ανάρτηση:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Η αισθησιακή, κομψή πόζα της στον καναπέ μάς ταξιδεύει πίσω στον χρόνο και στη φωτογράφιση της Νταϊάνα από τον Τεστίνο. Ο φωτογράφος έγραψε πριν από λίγους μήνες για την πριγκίπισσα που έφυγε πρόωρα από τη ζωή:

«Σήμερα σκέφτομαι την πριγκίπισσα Νταϊάνα. Ήταν τόσο κομψή και καλοσυνάτη. Στη διάρκεια της φωτογράφισης, της ζήτησα να καθίσει στον καναπέ που είχε σχεδιάσει ειδικά για εκείνη ο αριχτέκτονας Ντέιβιντ Κόλινς. Κάθισε ακριβώς όπως έπρεπε. Μου θύμισε τη μητέρα μου, που πάντα έλεγε στις αδερφές μου να κάθονται με ίσια την πλάτη και τα γόνατα ενωμένα. Δεν ήθελα όμως αυτό. Ήθελα να δώσω την αίσθηση ότι το πάρτι μόλις έχει τελειώσει, όταν όλοι βγάζουν τα παπούτσια τους, χαλαρώνουν και το σχολιάζουν. Γέλασε, λες και αυτό δεν ήταν μέρος της γλώσσας του σώματός της. Αλλά σιγά σιγά, καθώς γνωριζόμασταν, το αποτέλεσμα ήταν αυτό ακριβώς που αναζητούσα. Θα τη θυμάμαι για πάντα, λίγοι άνθρωποι έχουν αυτή τη χάρη».

Δείτε την ανάρτηση του Μάριο Τεστίνο:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Κεντρική φωτό:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 


 

TAGS