Όσο περισσότερο πλησιάζουμε στο καλοκαίρι και η θερμοκρασία ανεβαίνει τόσο περισσότερο θέλουμε να αφήσουμε στη ντουλάπα όλα τα ρούχα που μας κάνουν να ζεσταινόμαστε και αναζητούμε κομμάτια που είναι αέρινα, πρακτικά και φυσικά δεν στερούνται στιλ. Τα φορέματα συγκεντρώνουν όλα τα παραπάνω στοιχεία και είναι ακριβώς ό,τι χρειάζεσαι για τους καλοκαιρινούς μήνες, αφού μπορείς να βρεις το ιδανικό σχέδιο και στιλ για την εκάστοτε περίσταση.

Τα φορέματα συγκεντρώνουν όλα τα παραπάνω στοιχεία και είναι ακριβώς ό,τι χρειάζεσαι για τους καλοκαιρινούς μήνες, αφού μπορείς να βρεις το ιδανικό σχέδιο και στιλ για την εκάστοτε περίσταση.

Ένα στιλ φορέματος που επιστρέφει κάθε χρόνο στην καλοκαιρινή μόδα είναι το shirtdress. Φέτος, προτίμησε να προσθέσεις στη συλλογή σου ένα shirtdress σε έντονο χρώμα ή μοτίβο, το οποίο μπορείς να φορέσεις τόσο στην πόλη όσο και στο νησί. Τα ντραπέ φορέματα επίσης αξίζουν μία θέση στη συλλογή σου. Θηλυκά και σούπερ κομψά, θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις στις βραδινές σου εξόδους. Μίντι φορέματα σε φλοράλ μοτίβα ή μίνι φόρεματα σε λευκό και μπλε που θυμίζουν ελληνικό καλοκαίρι, αλλά και φορέματα από λινό ύφασμα είναι μερικά από τα κομμάτια που θα σε βοηθήσουν να αντιμετωπίσεις την υψηλή θερμοκρασία με στιλ.

Διαβάστε περισσότερα στο Madame Figaro

Κεντρική φωτογραφία: iStock

TAGS