Η Laura Blair είναι μία fashion vlogger με χιλιάδες εγγραφές στο κανάλι της στο YouTube που προσπαθεί να δώσει μαθήματα στιλ με όσο το δυνατόν πιο προσιτά ρούχα γίνεται. 

Το θέμα του τελευταίου της βίντεο είναι τα κομμάτια των Zara που μπορούμε εύκολα να εντοπίσουμε στο διαδικτυακό κατάστημα σε μειωμένες τιμές. Η Blair επιλέγει τα κομμάτια που της αρέσουν περισσότερο με έναν κοινό γνώμονα: Ποια είναι εκείνα που μπορούν εύκολα να φορεθούν καθημερινά στο γραφείο και είναι πιο βολικά για να κάνεις πολλούς συνδυασμούς. 

Παρουσιάζοντας ένα- ένα τα κομμάτια της επιλογής της η fashion vlogger εξηγεί τους λόγους που κατέληξε στο συγκεκριμένο ρούχο και όχι σε κάτι άλλο.

1. Το πολύχρωμο φόρεμα που δένει στη μέση γιατί δίνει χρώμα στις καθημερινές μας εμφανίσεις και δεν χρειάζεται να πέφτουμε μόνιμα στην παγίδα του μαύρου ή του μπλε.

2. Την καφέ φούστα με snakeskin μοτίβο γιατί όπως υποστηρίζει η Laura τα animal prints ήρθαν για να μείνουν και το 2019.

3. Το μαύρο πουλόβερ με διακριτικό animal print γιατί είναι εύκολο να συνδυαστεί με λευκό πουκάμισο και με οποιοδήποτε παντελόνι,

4. To σατέν πουκαμισοφόρεμα με χαλαρούς ώμους που είναι κομψό και μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Στο βίντεο της Blair θα δεις αρκετά ακόμα κομμάτια που μπορούν να σε εμπνεύσουν για να κάνεις τις αγορές σου από τα Ζara την περίοδο των εκπτώσεων, αλλά και έξυπνους τρόπους να τα συνδυάσεις καθώς το καλύτερο στις συγκεκριμένες επιλογές είναι πώς παρουσιάζονται φορεμένα πάνω σε κοινή βάση: ένα μαύρο παντελόνι, μία μαύρη ζώνη, ένα ζευγάρι μαύρες, ψηλές μπότες.

Δες το βίντεο.

 

TAGS