ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Ό,τι έγινε στο Calzedonia Show στη Βερόνα θα μείνει στο Calzedonia Show στη Βερόνα

Ένα υπερθέαμα από μακριά, γυναικεία πόδια, μια γιορτή του στυλ, ένα αναπάντεχο πάρτι μέχρι το πρωί.

Ό,τι έγινε στο Calzedonia Show στη Βερόνα θα μείνει στο Calzedonia Show στη Βερόνα

Τα καλσόν είναι ο μόνος λόγος που θέλουμε τον χειμώνα. Να ντύσουμε τα πόδια μας με στυλ και φαντασία, να προσθέσουμε μία έξτρα πληροφορία στην εικόνα μας, να βάλουμε τις φούστες και τα φορέματα που ονειρευόμαστε.

Το Calzedonia Leg Show για το 2019, το μόνο σόου που εστιάζει στην κομψότητα των κάτω άκρων, έγινε στην πόλη που το γέννησε: στη Βερόνα. Αν και φθινόπωρο η μέρα ανοιξιάτικη. Αυτό βοήθησε τα outfit, τα οποία εμφάνισαν τα πόδια και έκρυψαν το μήκος της φούστας, του σορτς ή του φορέματος.

Ό,τι έγινε στο Calzedonia Show στη Βερόνα θα μείνει στο Calzedonia Show στη Βερόνα
Το Calzedonia Leg Show για το 2019, το μόνο σόου που εστιάζει στην κομψότητα των κάτω άκρων, έγινε στην πόλη που το γέννησε: στη Βερόνα
Η πασαρέλα, η οποία έτυχε να συμπίπτει χρονικά με την επέτειο των 60 χρόνων από τότε που εφευρέθηκαν τα καλσόν, μας έβαλε σε party mood.

Η πασαρέλα, η οποία έτυχε να συμπίπτει χρονικά με την επέτειο των 60 χρόνων από τότε που εφευρέθηκαν τα καλσόν, μας έβαλε σε party mood. Θέμα; Τι άλλο; Το απόλυτο αξεσουάρ, τον πρωταγωνιστή της γυναικείας γκαρνταρόμπας. Το κομμάτι που μπορεί να φωτίσει ακόμα και τα πιο απλά looks.

Στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας, στη Βερόνα, το Leg Show 2019, με τον τίτλο Hotel Edition, είχε κοσμοπολίτικο χαρακτήρα και αρκετά σέξι διάθεση.

Στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας, στη Βερόνα, το Leg Show 2019, με τον τίτλο Hotel Edition, είχε κοσμοπολίτικο χαρακτήρα και αρκετά σέξι διάθεση.
Η πασαρέλα είχε μετατραπεί σε μια μεγαλοπρεπή είσοδο ενός επιβλητικού ξενοδοχείου, μια φαντασμαγορική εικόνα πρόσοψης ενός ξενοδοχείου, με τα ατμοσφαιρικά φωτισμένα δωμάτια, με τις πόρτες που άνοιγαν κι έκλειναν παίζοντας με τα φώτα και τις σκιές, δίνοντας ζωή σε μια σειρά από διαφορετικά σκηνικά, τα οποία εναλλάσσονταν μαζί με τις τάσεις για να πουν τη δική τους ιστορία στο catwalk.

Θέμα; Τι άλλο; Το απόλυτο αξεσουάρ, τον πρωταγωνιστή της γυναικείας γκαρνταρόμπας. Το κομμάτι που μπορεί να φωτίσει ακόμα και τα πιο απλά looks.

Η μεγαλύτερη τάση για αυτή την σεζόν; Logomania. Καλσόν καλυμμένα με γράμματα, όπως τα μεγάλα μεγέθους logos με γράμματα CLZ ή τα γράμματα σε όλο το μήκος του ποδιού για ένα graphic δαντελένιο effect. Για τις πιο τολμηρές, μεταλλικές και λαμπερές υφές για ακόμα μεγαλύτερη λάμψη.
Καλσόν και κολάν μεταμορφώνονται σε εκτυφλωτικά στοιχεία που γοητεύουν και κλέβουν τη ματιά από τα ρούχα, φωτίζοντας και το πιο minimal look.

Η μεγαλύτερη τάση για αυτή την σεζόν; Logomania.

Τα σχέδια παίζουν βασικό ρόλο στο δημιουργικό συμβολισμό της συλλογής. Κάποια από τα πιο ελκυστικά σχέδια είναι, χωρίς αμφιβολία, τα σχέδια με Brit-style όπως πιε ντε πουλ, καρό στιλ με macro-diamonds και οι λεπτές ρίγες σε στυλ Oxford Street.

Ζεστά και άνετα κομμάτια από κασμίρ μέσα από έναν συνδυασμό με λαμπερές πλέξεις σε διαφορετικές αποχρώσεις του κόκκινου για ζεστό και άνετο cocoon effect.

Η πασαρέλα είχε μετατραπεί σε μια μεγαλοπρεπή είσοδο ενός επιβλητικού ξενοδοχείου, μια φαντασμαγορική εικόνα πρόσοψης ενός ξενοδοχείου, με τα ατμοσφαιρικά φωτισμένα δωμάτια.

Στη πρώτη σειρά του show φιλοξενήθηκαν celebrities, όπως το super model ουγγρικής καταγωγής Barbara Palvin, που είχε αποτελέσει πρόσωπο της καλοκαιρινής συλλογής Calzedonia και top influencer με 12,9 εκατ. followers στο ίνσταγκραμ. Special guest του show, η Chiara Ferragni, digital ambassador του brand εδώ και μερικά χρόνια.

Παράλληλα με το show σε hôtellerie mood, πραγματοποιήθηκαν διάφορα digital activations με σκοπό να ενισχύσουν ακόμα περισσότερο την τάση της logomania συλλογής.

Παράλληλα με το show σε hôtellerie mood, πραγματοποιήθηκαν διάφορα digital activations με σκοπό να ενισχύσουν ακόμα περισσότερο την τάση της logomania συλλογής.

Το πάρτι που ακολούθησε και ο χορός μέχρι το πρωί, καλεσμένων και μοντέλων, επιβεβαίωσε ότι η διάθεση ανεβαίνει μόνο όταν πόδια εκτός από φτερά έχουν και στιλάτα καλσόν να τα περιβάλλουν.

Το μακιγιάζ και τα μαλλιά φέρουν την υπογραφή των Mac Cosmetics (υπεύθυνος ο Michelle Magnani) και Cotril (υπεύθυνος ο Giovani Iovino), αντίστοιχα.

Δείτε το σόου σε ένα φαντασμαγορικό βίντεο:

Ακολουθήστε το WomanToc στo Instagram

Read Next

17 Απρ 2024

Τα μυστικά για sexy εμφανίσεις μετά τα 50

Δεν υπάρχει όριο ηλικίας για το sexy dressing.

17 Απρ 2024

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου με το αλάνθαστο ανοιξιάτικο combo που χαρίζει σε κάθε γυναίκα φινέτσα

Ο chic συνδυασμός που επέλεξε η Νάνσυ Ζαμπέτογλου είναι ιδανικός για κάθε γυναίκα

Περισσότερα από

Μόδα

16 Απρ 2024

Ο Malan Breton στην Athens Fashion Week: Το success story του πολυτάλαντου σχεδιαστή

Ο Malan Breton είναι ένας αυθεντικός celebrity της μόδας.

16 Απρ 2024

Ελεονώρα Μελέτη: Πώς φόρεσε το total white κοστούμι

Η σικάτη εμφάνιση και οι δηλώσεις για την υποψηφιότητά της στις ευρωεκλογές.

15 Απρ 2024

Τα πιο κομψά looks που μπορείς να κάνεις με τα hero-pieces της ανοιξιάτικης γκαρνταρόμπας

Τα πιο stylish ανοιξιάτικα looks από τη νέα συλλογή της Calvin Klein

13 Απρ 2024

Γιάννα Αγγελοπούλου: Η σοφιστικέ εμφάνιση με γόβες και τσάντα Chanel

Η εμφάνιση της στο 9ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών μάς έδωσε έμπνευση.

13 Απρ 2024
12 Απρ 2024

Η Ελένη Πετρουλάκη με total white look: Η παντελόνα που έκανε τη διαφορά

Η εμφάνιση της fitness expert σε εγκαίνια έκθεσης στο φουαγιέ του Παλλάς

12 Απρ 2024

Νάνσυ Ζαμπέτογλου: Φόρεσε τα πιο μοντέρνα παπούτσια της άνοιξης

Με 70’s αισθητική και άνεση σε κάθε βήμα. Αυτά είναι τα παπούτσια που θα φοράς την φετινή άνοιξη.

11 Απρ 2024

Prada Galleria: Η εμβληματική τσάντα του οίκου επιστρέφει ανανεωμένη με έμπνευση από τη φύση

Η νέα εκδοχή της Prada Galleria είναι μία φρέσκια προσθήκη στη δημιουργική γκάμα του ιταλικού οίκου.

11 Απρ 2024

Η Μαρέβα Μητσοτάκη με λευκό σακάκι και sneakers στην εκδήλωση για τα "150 χρόνια Μεγάλη Βρετανία"

Η Μαρέβα Μητσοτάκη έδωσε το παρών στην προβολή του ντοκιμαντέρ για τα "150 χρόνια Μεγάλη Βρετανία".

10 Απρ 2024

Η 77χρονη Άννα Μαρία κομψή με μπλε coat dress σε βραδινή έξοδο

Το κομψό φόρεμα έφερε την υπογραφή της ελληνίδας σχεδιάστριας μόδας, Celia Kritharioti.