ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Ο λόγος που αισθάνομαι υπέροχα και μέσα στο σπίτι: H νέα συλλογή της Intimissimi για την άνοιξη

Ένα νοητό ταξίδι σε τρεις αγαπημένες πόλεις του κόσμου μέσα από τα νέα εσώρουχα και τα ρούχα για το σπίτι της διάσημης εταιρίας ένδυσης.

Ο λόγος που αισθάνομαι υπέροχα και μέσα στο σπίτι: H νέα συλλογή της Intimissimi για την άνοιξη

Η Intimissimi μας προσκαλεί σε ένα πολύ προσωπικό ταξίδι για να μας συστήσει την συλλογή SS 2021, ακολουθώντας μια ξεκάθαρα σχεδιασμένη και διαφορετική διαδρομή κάνοντας στάση σε 3 τοποθεσίες, με καθεμία να αποπνέει μια εντελώς διαφορετική ατμόσφαιρα που υπογραμμίζει την κάθε σειρά εσωρούχων – όλες τους ξεχωριστές και μοναδικές μέχρι την μικρότερη λεπτομέρεια.

Πρώτη στάση: la Ville Lumière. From Paris with Love: Περιπλανηθείτε στα πολυπληθή bistrots που διασχίζουν την ιστορική συνοικία Le Marais και περπατώντας στην οδό Rue du Faubourg-Saint-Honoré, απολαύστε τη θορυβώδη, ζωηρή τοποθεσία βυθισμένοι στη ρομαντική ατμόσφαιρα της πόλης που υμνεί τον έρωτα. Το αποτέλεσμα είναι ένα σαγηνευτικό και συναρπαστικό μέρος της συλλογής, σχεδιασμένο για να σας κάνει τόσο να νιώθετε καλά όσο και να φαίνεστε καλά. Η αυτοπεποίθηση είναι η λέξη-κλειδί. Οι sexy και sleek ελαστικές λεπτομέρειες δημιουργούν αισθησιακές αλληλεπιδράσεις φωτός στο δέρμα. Ένα πλήθος από μικροσκοπικές, υπέροχες γαλλικές κορδέλες και ελκυστικές διακλαδώσεις αγκαλιάζουν τα Bralette από τούλι και τα σλιπ, αναδεικνύοντας επιδέξια τις καμπύλες χάρη στις λεπτές αλληλεπιδράσεις με τις see through υφές. Η συλλογή χρωματικά εστιάζει στο μαύρο - το βασικό χρώμα του μυστηρίου – που συνδυασμένο με το λευκό, χαρίζει μία ασυμβίβαστη αντίθεση αποχρώσεων και των υφών.

Ο λόγος που αισθάνομαι υπέροχα και μέσα στο σπίτι: H νέα συλλογή της Intimissimi για την άνοιξη

Το ταξίδι συνεχίζεται, με κατεύθυνση προς Βορρά, προς το Ηνωμένο Βασίλειο. Η περιήγηση στη βρετανική ύπαιθρο, εξερευνά την ομορφιά του British Secret Garden, του παραδοσιακού αγγλικού κήπου. Αυτό το κομμάτι της συλλογής στρέφει φυσικά την προσοχή του προς τα floral prints και τα κλασικά θέματα της άνοιξης. Τα λουλούδια γίνονται οι αδιαμφισβήτητοι πρωταγωνιστές της συλλογής, που εμφανίζονται σε διακριτικά αλλά τρίγωνα σουτιέν και σλιπ: μικρά, ευαίσθητα μπουμπούκια ζωντανεύουν σε romantic chic εξαιρετικά μαλακά βαμβακερά σετ, με prints ή επιδέξια κεντήματα στολίζουν εκλεκτές υφές.


Clean-cut σουτιέν και σλιπ από διάφορα υφάσματα, όπως τούλι για ένα λεπτεπίλεπτο see through look που δεν αποτελεί ποτέ υπερβολή. Η διαχρονική δαντέλα Sangallo κάνει ένα τεράστιο comeback, στολίζoντας το λευκό σλιπ από βαμβάκι με αιθέρια openwork details.

Αφήνοντας την Ευρώπη πίσω, κατευθυνόμαστε προς την ακτή του Ειρηνικού και προσγειωνόμαστε στη θρυλική Πόλη των Αγγέλων. Το Λος Άντζελες - ένα χωνευτήρι επιρροών boho, με κοσμοπολίτικες πινελιές και healthy lifestyle - προτείνει ένα ανεπιτήδευτο easy-to-wear στυλ. Έτσι, τα super comfy αθλητικά σουτιέν και σλιπ από βαμβάκι, παίρνουν το πράσινο φως μαζί με τα ευέλικτα αλλά κομψά θηλυκά σετ που φωτίζονται από τις ζωηρές αποχρώσεις που θυμίζουν τα iconic L.A. Sunsets. Ας μη ξεχνάμε, όμως, ότι για την Intimissimi η πρακτικότητα συμβαδίζει με τη θηλυκότητα: Η δαντέλα βρίσκεται στο επίκεντρο αλλά παρουσιάζεται σε νέες με γεωμετρικές και γραφιστικές βερσιόν ενώ τα μικροσκοπικά διακοσμητικά στοιχεία προσδίδουν μια fun, 100% αστική νότα σε σουτιέν και σλιπ.

Η ανοιξιάτικη και καλοκαιρινή συλλογή της Intimissimi

Το Intimissimi Uomo για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2021 παραμένει πιστό στο βασικό του DNA, με την προσθήκη στοιχείων street style ενώ χαρακτηρίζεται για την προσοχή που δείχνει στη βιωσιμότητα.

Νέες και ευπροσάρμοστες εφαρμογές οδήγησαν στην ανάπτυξη νέων υλικών.

Το CAMOUFLAGE είναι ο πρωταγωνιστής της φετινής σεζόν, με ζωηρούς νέους χρωματικούς συνδυασμούς.

Πέρα από το κλασικό πράσινο καμουφλάζ μοτίβο, προτείνονται ζωντανά χρώματα όπως το κίτρινο, το κόκκινο, το φούξια και το μπλε με αποτέλεσμα ασυνήθιστα χρωματικά σχήματα.

Ένα άλλο νέο χαρακτηριστικό είναι η τεχνική GARMENT-DYE που χρησιμοποιείται σε T-shirts και εσώρουχα: σε συνδυασμό με tie-dye κάλτσες που ταιριάζουν άψογα με τζιν ή φόρμες για μοντέρνο on-trend street style.

H beach collection περιλαμβάνει ένα νέο 100% ανακυκλωμένο ύφασμα, το οποίο προέρχεται μέσω της ανακύκλωσης πλαστικών μπουκαλιών. Διαθέτει πολλές σειρές ultralight και quick-drying boxer shorts και σλιπ που συνδυάζουν την πρακτικότητα και την βιωσιμότητα.

Urban attitude. Intimissimi Uomo x FILA.

Logomania, color blocking και sportswear λεπτομέρειες, είναι τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα που καθορίζουν το σύγχρονο και αστικό στιλ και που περιλαμβάνονται σε αυτήν τη συλλογή συνιστώντας μία ολοκληρωμένη γκαρνταρόμπα εσωρούχων, φούτερ, T-shirts, παντελόνια, shorts και μαγιό.

Ένα διάσημο ποτό made in the USA, μας έφερε την PEPSI capsule collection, μία συλλογή που αποπνέει μία vintage γεύση με pop ύφος.
60’s pop art θρυλικές διαφημιστικές εικόνες κοσμούν all-over prints ενώ στην συλλογή πρωταγωνιστεί το διάσημο signature μπουκάλι με το iconic logo σε ρούχα, μαγιό και εσώρουχα με εντυπωσιακά χρώματα.

Οι ROLLING STONES φωτίζουν τη beachwear collection με μια επιλογή από «κομμάτια» που χαρίζουν ένα συναρπαστικό rock'n'roll αέρα.
Το logo της μπάντας - η πιο διάσημη γλώσσα στη μουσική ιστορία - εμφανίζεται σε μια συλλογή από μαγιό διακοσμημένα με all-over μοτίβα και macro prints που χαρακτηρίζονται από τη μοναδική ενέργεια των θρύλων της ροκ.

Η χιουμοριστική και παιχνιδιάρικη προσέγγισή μας στο στυλ που ήταν πάντα χαρακτηριστικό της επιτυχίας του brand, εξακολουθεί να είναι παρούσα στη συλλογή SS21 με μια capsule collection αφιερωμένη στον διάσημο UNCLE SCROOGE.
Μια συλλογή από T-shirts, leisurewear και underwear, ιδανικά για τους άντρες που θέλουν μια fun εμφάνιση χωρίς να αποποιούνται το gentleman’s style.

Η sock collection ξεχωρίζει με το καλειδοσκοπικό της mix χρωμάτων και prints.

Τα κλασικά στυλ εναλλάσσονται με πιο εκκεντρικά σχέδια, από πουά έως ρίγες και funny prints.

Tέλος, μία θέση στη φετινή συλλογή είναι αφιερωμένη στα terry cloth styles, ιδανικά για sportive looks που κυμαίνονται από tie-dye μοτίβα έως σχέδια με LA vibes με φοίνικες και pop χρώματα.

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

24 Απρ 2024

Ελένη Μενεγάκη: Πώς φόρεσε το οικονομικό λεοπάρ φόρεμα από τα Zara

Η Ελένη Μενεγάκη λέει "ναι" στο διαχρονικό λεοπάρ φόρεμα, και μας θυμίζει γιατί το αγαπάμε τόσο πολύ

24 Απρ 2024

Πώς θα συνδυάσεις τα πιο stylish looks με τα πιο κομψά παπούτσια της άνοιξης σύμφωνα με την Κέισι Μίζιου

Τα looks και τα παπούτσια με τα οποία θα δημιουργήσεις επίκαιρες και κομψές εμφανίσεις.

Περισσότερα από

Μόδα

24 Απρ 2024

Το lookbook της άνοιξης: Η Αναστασία Παντούση δίνει την έμπνευση για να δημιουργήσεις τις πιο κομψές εμφανίσεις

Η Αναστασία Παντούση με τα ρούχα και αξεσουάρ που αξίζει να προσθέσεις στην ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

24 Απρ 2024

Το Chic Travel Style της Χρυσιάννας Ανδριοπούλου: Οι βαλίτσες και οι τσάντες ταξιδιού που επιλέγει

Τα είδη ταξιδιού που διαμορφώνουν τις τάσεις στη μόδα του chic traveling.

23 Απρ 2024

4 στιλιστικές συμβουλές για να δημιουργήσεις τα πιο κομψά και άνετα ανοιξιάτικα looks σύμφωνα με την Ελίνα Παπίλα

Η Ελίνα Παπίλα προτείνει τα must have κομμάτια της ανοιξιάτικης γκαρνταρόμπας.

22 Απρ 2024

Λουλούδια, χρώματα και λάμψη: Η Αντιγόνη Νεοφύτου προτείνει τα πιο stylish looks για την άνοιξη

Η ηθοποιός δοκιμάζει επίκαιρα και διαχρονικά κομμάτια δημιουργώντας κομψά outfits για την άνοιξη.

21 Απρ 2024

Μαρινιέρα + denim: Η Σοφία Καρβέλα φόρεσε τη μαρινιέρα με τον πιο ανοιξιάτικο τρόπο

Το ανοιξιάτικο outfit της Σοφίας Καρβέλα που θέλουμε να υιοθετήσουμε

20 Απρ 2024

Πήραμε μία γεύση από τα σανδάλια που θα φοράμε όλο το καλοκαίρι

Ξαφνικά μύρισε καλοκαίρι και εμείς ήδη οργανώνουμε τη γκαρνταρόμπα της θερινής εποχής.

18 Απρ 2024

Η ανοιξιάτικη εμφάνιση της Όλγας Κεφαλογιάννη με λευκό κοστούμι και εσπαντρίγιες

Το διαχρονικό κομμάτι της ανοιξιάτικης γκαρνταρόμπας που επέλεξε η Όλγα Κεφαλογιάννη

17 Απρ 2024

Το Clodist φέρνει όλες τις νέες τάσεις της μόδας για τη σεζόν SS24

Είναι καιρός να ανανεώσουμε την εμφάνισή μας ακολουθώντας ό,τι νέο και ποιοτικό ταιριάζει στο στυλ μας.

17 Απρ 2024

Τα μυστικά για sexy εμφανίσεις μετά τα 50

Δεν υπάρχει όριο ηλικίας για το sexy dressing.