ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Girls’ night in: Τα κορίτσια του MissBloom διοργάνωσαν ένα διαφορετικό dinner εν μέσω καραντίνας

Αν αυτό που σου έχει λείψει περισσότερο είναι το shopping και οι έξοδοι με τις φίλες σου, τότε αυτή η ιδέα σε ενδιαφέρει πολύ.

Girls’ night in: Τα κορίτσια του MissBloom διοργάνωσαν ένα διαφορετικό dinner εν μέσω καραντίνας

Τι σου έχει λείψει περισσότερο; Αυτή είναι μια ερώτηση που πιθανόν ακούς συχνά τον τελευταίο καιρό. Πιθανόν επίσης να την κάνεις και στον εαυτό σου, προσπαθώντας να βάλεις σε μια σειρά όλα αυτά που θα κάνεις μετά τις #μέρεςκαραντίνας. Τα κορίτσια του missbloom.gr απάντησαν ομόφωνα ότι τους έχει λείψει ένα girls’ night out. Και μιας και αυτό σ’ αυτή την φάση είναι αδύνατο να γίνει, αποφάσισαν να κάνουν ένα διαφορετικό girls’ night in, με εικονικό τρόπο.

Αναρωτιέσαι πώς γίνεται αυτό;

Είναι πιο απλό από ότι φαντάζεσαι! Το μόνο που χρειάζεσαι είναι ένας υπολογιστής, Internet και τις φίλες σου. Το virtual dinner λοιπόν της ομάδας του missbloom.gr ήταν η πιο ωραία ιδέα εν μέσω καραντίνας. Και για να γίνει ένα proper girls’ night φυσικά χρειάζεται και το απαραίτητο shopping. Εδώ έρχεται η Toi&moi η οποία διαθέτει ένα πλήρως ενημερωμένο e-shop, στο οποίο μπορείς να βρεις όλα όσα χρειάζεσαι, όποιο και αν είναι το στιλ σου. Η απόδειξη άλλωστε είναι τα κορίτσια του missbloom.gr, τα οποία βρήκαν το ιδανικό outfit, παρόλο που έχουν τελείως διαφορετικό στιλ και σωματότυπο. Μια περιήγηση στο διαδικτυακό κατάστημα της εταιρείας, ήταν αρκετή για να ανακαλύψουν τα πιο ωραία fashion finds της σεζόν, τα οποία φυσικά θα φορέσουν και στην πρώτη… κανονική έξοδο.

Η Πέννυ

Η Πέννυ θέλει συνεχώς να πειραματίζεται με το στιλ της και τολμάει επιλέγοντας χρώματα, μοτίβα και κάνοντας ενδιαφέροντες συνδυασμούς.

Girls’ night in: Τα κορίτσια του MissBloom διοργάνωσαν ένα διαφορετικό dinner εν μέσω καραντίνας

“Ανακάλυψα αυτό το μάξι φόρεμα με τους έντονους ώμους στο Instagram της Toi&moi και ήξερα ότι πρέπει να γίνει δικό μου. Το βρήκα στο e-shop της εταιρείας και το έβαλα στο διαδικτυακό μου καλάθι χωρίς δεύτερη σκέψη. Σε λίγο το είχα στο σπίτι μου και ήμουν έτοιμη για το virtual dinner με τα κορίτσια!”

Το μάξι αυτό φόρεμα, ακόμα και αν σου φαίνεται edgy είναι πολύ πιο απλό από ότι φαντάζεσαι. Είναι φτιαγμένο από λεπτό ύφασμα και μπορείς να το φορέσεις κάθε σεζόν, ενώ μπορείς να το συνδυάσεις με flats σε έντονο χρώμα, όπως το μπλε, ή με ψηλοτάκουνα παπούτσια για να κάνεις μία ακόμα πιο glamorous εμφάνιση. Ανακάλυψέ το στο toi-moi.com.

Η Ανθή

Η Ανθή επιλέγει συνήθως μονοχρωμίες, με το χακί να είναι ένα από τα αγαπημένα της χρώματα. Η αναζήτηση του ιδανικού girls’ night in outfit δεν ήταν καθόλου δύσκολη γιατί το toi-moi.com είναι έτσι κι αλλιώς ένα από τα αγαπημένα της e-shops.

“Χρειαζόμουν ένα mini e-shopping για να φτιάξω τη διαθεσή μου αυτή την περίοδο του εγκλεισμού και προτίμησα να επιλέξω κάτι από έναν διαδικτυακό προορισμό που επισκέπτομαι συχνά και γνωρίζω ακριβώς το νούμερο αλλά και την υψηλή ποιότητα των ρούχων. Αυτό το φόρεμα είναι seasonless και φυσικά δεν μπορούσα να μην του χαρίσω λίγη λάμψη επιλέγοντας και statement σκουλαρίκια από την Toi&moi”.

Κομμάτια όπως το φόρεμα της Ανθής είναι αυτό που αποκαλούμε “επένδυση” μιας και είναι κλασικό και μπορεί να φορεθεί κάθε σεζόν, αρκεί φυσικά να συνδυαστεί με τα αντίστοιχα αξεσουάρ. Ιδιαίτερα αυτή την περίοδο, παρόλο που είσαι στο σπίτι, μην υποτιμάς τη δύναμη που εχουν τα αξεσουάρ, τα οποία μπορούν πραγματικά να μεταμορφώσουν κάθε τι που φοράς και να σου φτιάξουν τη διάθεση. Μπορείς να βρεις το φόρεμα στο toi-moi.com και τα σκουλαρίκια στο toi-moi.com.

H Καλυψώ

Η Καλυψώ είναι κορίτσι του total black. Αν και δεν φοβάται τα χρώματα, προτιμάει να φοράει μαύρα outfis σε κλασικές γραμμές.

“Το μαύρο είναι το αγαπημένο μου έτσι όταν με “προσκάλεσαν” σε ένα virtual dinner τα κορίτσια, ήξερα ότι θέλω ένα μαύρο φόρεμα για να δώσω το παρών. Ασύμμετρο και με πολύ κλασικό σχέδιο, αυτό που βρήκα στο toi-moi.com, μπορεί τώρα να το βλέπουν μόνο οι δικοί μου και ο σκύλος μου, όμως σε λίγες μέρες θα είναι αυτό που θα φορέσω στην πρώτη μου έξοδο.”

Ποιος μπορεί να πει όχι σε ένα μαύρο φόρεμα; Είναι μάλλον περιττό να αναλύσουμε το πόσο χρήσιμο είναι για κάθε γκαρνταρόμπα. Βρες το στο toi-moi.com και συνδύασέ το με όλα. Η αέρινη και πολύ κολακευτική του γραμμή ταιριάζει με τα σανδάλια, τις εσπαντρίγιες ακόμα και μετα βραδινά σου πέδιλα.

H Δέσποινα

Η Δέσποινα παρακολουθεί τις τάσεις και επιλέγει in fashion ρούχα για όλες τις ώρες της μέρας, από το πρωί στο γραφείο, μέχρι τη βραδινή της έξοδο.

“Λεοπάρ γιατί είναι ένα μοτίβο που είδαμε πολύ έντονα και φέτος στην πασαρέλα, και ψάθινη ζώνη γιατί είναι must αξεσουάρ για το καλοκαίρι. Ο τέλειος συνδυασμός που αμέσως ξεχώρισα κάνοντας μια περιήγηση στο toi-moi.com. Δεν δυσκολεύτηκα ιδιαίτερα να βρω το σύνολο της βραδιάς λοιπόν!”

Αν και τάση ιδιαίτερα φέτος, το λεοπάρ δεν παύει να είναι ένα από τα πιο διαχρονικά μοτίβα. Η ασπρόμαυρη εκδοχή του και μάλιστα σε ένα τόσο ουδέτερο φόρεμα που κολακεύει κάθε σιλουέτα, είναι η τέλεια επιλογή μιας και μπορεί να αποτελέσει τη βάση σε οποιοδήποτε outfit. Όσο για τη ζώνη, επένδυσε σ’ αυτό το αξεσουάρ γιατί μπορεί να μεταμορφώσει το σώμα σου, τονίζοντας τη μέση σου και κάνοντάς το πιο θηλυκό και ελκυστικό. Μπορείς να βρεις το φόρεμα στο toi-moi.com και τη ζώνη στο toi-moi.com.

Η Βίκυ

Η Βίκυ είναι το κορίτσι που αγαπάει τα φορέματα έτσι πήγε κατευθείαν σ’ αυτό το section στο e-shop της Toi&moi.

“Αυτό το υπέροχο φόρεμα ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Η boxy γραμμή του είναι ιδανική για το καλοκαίρι, καθώς το καθιστά δροσερό και αέρινο, ενώ με μια ζώνη του δίνω σχήμα όποτε θέλω!”

Η αλήθεια είναι πως τα boxy φορέματα αυτής της λογικής είναι τάση φέτος, όμως ο βασικός λόγος για να το αποκτήσεις είναι γιατί μπορείς να το μεταμορφώσεις ακριβώς μ’ αυτόν τον τρόπο που το έκανε η Βίκυ. Έτσι επιλέγοντας ένα ρούχο θα είναι σαν να έχεις δυο διαφορετικά. Φόρεσέ το με flats -ακόμα και sneakers- για να το κάνεις πιο casual ή με wedges ή high heels για να του δώσεις cocktail διάθεση στο πρώτο πραγματικό girls’ night out! Μπορείς να βρεις το φόρεμα στο toi-moi.com και τη ζώνη στο toi-moi.com

Όπως βλέπεις όλα γίνονται αρκεί να έχεις διάθεση και φυσικά την κατάλληλη βοήθεια. Μπες στο toi-moi.com για να ανακαλύψεις την Spring/Summer 2020 συλλογή, βρες το outfit που σου ταιριάζει και δεν χρειάζεται να περιμένεις να βγεις έξω για να το αποκτήσεις. Επίλεξε τα ρούχα ή/και αξεσουάρ που θέλεις και σε πολύ λίγο θα είναι στην πόρτα σου με δωρεάν έξοδα αποστολής αλλά και με τη δυνατότητα δωρεάν αντικαταβολής. Απλώς προσκάλεσε τις φίλες σου σε ένα virtual girls’ night! Have fun!

Μπες στο Instagram του missbloom.gr και βρες το post του διαγωνισμού για να κερδίσεις ένα outfit της επιλογής σου, από το virtual dinner που διοργάνωσαν τα κορίτσια του Miss Bloom.

Όροι συμμετοχής:

Η εταιρεία «ΑΤΤΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ» με έδρα το Μαρούσι Αττικής, Λεωφόρος Κηφισίας 40 (εφεξής καλουμένη χάριν συντομίας «Διοργανώτρια»), διοργανώνει προωθητική ενέργεια μέσω Instagram. Με τη συμμετοχή στο διαγωνισμό, όλοι οι συμμετέχοντες αποδέχονται πλήρως και χωρίς καμία επιφύλαξη τους ακόλουθους όρους:

1) Δικαίωμα Συμμετοχής – Προϋποθέσεις

1.1. Δικαίωμα συμμετοχής στην προωθητική ενέργεια έχουν όσοι έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους, είναι κάτοικοι Ελλάδος και έχουν δικαιοπρακτική ικανότητα. Εξαιρούνται οι εργαζόμενοι και εκπρόσωποι των εταιρειών «ΑΤΤΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ» και των συνδεδεμένων με αυτές επιχειρήσεων, καθώς και οι συγγενείς τους α΄ και β΄ βαθμού, οι σύζυγοί τους ή οποιοσδήποτε άλλος σχετίζεται επαγγελματικά με την εν λόγω προωθητική ενέργεια.

1.2. Απαραίτητη προϋπόθεση για να λάβει κάποιος μέρος στην προωθητική ενέργεια εκτός των όσων ορίζονται ανωτέρω, είναι να διαθέτει προσωπικό λογαριασμό στο Instagram, ενώ η συμμετοχή στην προωθητική ενέργεια προϋποθέτει και συνεπάγεται την αποδοχή των όρων εγγραφής του Instagram, την πολιτική απορρήτου και ασφαλείας αυτού και συνακόλουθα την παραίτηση από κάθε σχετική αξίωση του έναντι του Instagram σε σχέση με την προωθητική αυτή ενέργεια.

1.3. Η συμμετοχή στην προωθητική ενέργεια προϋποθέτει πρόσβαση των ενδιαφερομένων στο διαδίκτυο με δικά τους τεχνικά μέσα. Η Διοργανώτρια δεν αναλαμβάνει καμία υποχρέωση αναφορικά με την εξασφάλιση, την υποβοήθηση της πρόσβασης σε χώρους διαδικτύου ή την παροχή διευκολύνσεων σε κάθε ενδιαφερόμενο. Η πρόσβαση στο δικτυακό τόπο της προωθητικής ενέργειας επιτρέπεται μόνο υπό τους όρους λειτουργίας του οικείου διακομιστή (server) και τις τεχνικές και λοιπές προϋποθέσεις και προδιαγραφές. Περαιτέρω, η Διοργανώτρια δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε επιβάρυνση των συμμετεχόντων-χρηστών εκ των άνω αιτιών.

1.4. Για τη συμμετοχή στην παρούσα προωθητική ενέργεια δεν απαιτείται η αγορά προϊόντων από τη Διοργανώτρια ή η με οποιονδήποτε τρόπο από μεριάς των συμμετεχόντων διακινδύνευσης κάποιου χρηματικού ποσού με σκοπό το κέρδος.

2) Διάρκεια

2.1. Η διάρκεια της εν λόγω προωθητικής ενέργειας αρχίζει την Πέμπτη 30/04/2020 και λήγει την Τετάρτη 06/05/2020 και ώρα 00.00.

2.2. Έγκυρες θεωρούνται οι συμμετοχές (tags στο post του διαγωνισμού) που υποβάλλονται εντός των χρονικών ορίων της προωθητικής ενέργειας. Μετά την πάροδο της ημερομηνίας λήξης της ως άνω προωθητικής ενέργειας, καμία συμμετοχή δε θα γίνεται δεκτή.

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

17 Απρ 2024

Τα μυστικά για sexy εμφανίσεις μετά τα 50

Δεν υπάρχει όριο ηλικίας για το sexy dressing.

17 Απρ 2024

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου με το αλάνθαστο ανοιξιάτικο combo που χαρίζει σε κάθε γυναίκα φινέτσα

Ο chic συνδυασμός που επέλεξε η Νάνσυ Ζαμπέτογλου είναι ιδανικός για κάθε γυναίκα

Περισσότερα από

Μόδα

16 Απρ 2024

Ο Malan Breton στην Athens Fashion Week: Το success story του πολυτάλαντου σχεδιαστή

Ο Malan Breton είναι ένας αυθεντικός celebrity της μόδας.

16 Απρ 2024

Ελεονώρα Μελέτη: Πώς φόρεσε το total white κοστούμι

Η σικάτη εμφάνιση και οι δηλώσεις για την υποψηφιότητά της στις ευρωεκλογές.

15 Απρ 2024

Τα πιο κομψά looks που μπορείς να κάνεις με τα hero-pieces της ανοιξιάτικης γκαρνταρόμπας

Τα πιο stylish ανοιξιάτικα looks από τη νέα συλλογή της Calvin Klein

13 Απρ 2024

Γιάννα Αγγελοπούλου: Η σοφιστικέ εμφάνιση με γόβες και τσάντα Chanel

Η εμφάνιση της στο 9ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών μάς έδωσε έμπνευση.

13 Απρ 2024
12 Απρ 2024

Η Ελένη Πετρουλάκη με total white look: Η παντελόνα που έκανε τη διαφορά

Η εμφάνιση της fitness expert σε εγκαίνια έκθεσης στο φουαγιέ του Παλλάς

12 Απρ 2024

Νάνσυ Ζαμπέτογλου: Φόρεσε τα πιο μοντέρνα παπούτσια της άνοιξης

Με 70’s αισθητική και άνεση σε κάθε βήμα. Αυτά είναι τα παπούτσια που θα φοράς την φετινή άνοιξη.

11 Απρ 2024

Prada Galleria: Η εμβληματική τσάντα του οίκου επιστρέφει ανανεωμένη με έμπνευση από τη φύση

Η νέα εκδοχή της Prada Galleria είναι μία φρέσκια προσθήκη στη δημιουργική γκάμα του ιταλικού οίκου.

11 Απρ 2024

Η Μαρέβα Μητσοτάκη με λευκό σακάκι και sneakers στην εκδήλωση για τα "150 χρόνια Μεγάλη Βρετανία"

Η Μαρέβα Μητσοτάκη έδωσε το παρών στην προβολή του ντοκιμαντέρ για τα "150 χρόνια Μεγάλη Βρετανία".

10 Απρ 2024

Η 77χρονη Άννα Μαρία κομψή με μπλε coat dress σε βραδινή έξοδο

Το κομψό φόρεμα έφερε την υπογραφή της ελληνίδας σχεδιάστριας μόδας, Celia Kritharioti.