Οι περισσότερες αγαπάμε τα τζιν παντελόνια όσο λίγα ρούχα μέσα στη ντουλάπα μας, καθώς πάνε παντού. Από το γραφείο μέχρι το σινεμά και από την εκδρομή μέχρι το βράδυ στο club. Όσο όμως τα αγαπάμε άλλο τόσο απογοητευόμαστε εκείνη την δύσκολη στιγμή, όταν έχουμε πάρει ένα-δυο κιλάκια και το αγαπημένο μας skinny τζιν δεν κουμπώνει πια τοσο εύκολα

Πριν α βάψεις μαύρα πάντως και αρχίσεις να σκέφτεσαι ότι έφτασε η ώρα της αντικατάστασης δοκίμασε κάποιο από τα παρακάτω βήματα που υπόσχονται να φέρουν το αγαπημένο παντελόνι σου και πάλι στα μέτρα σου.

1. Γέμισε ένα μπουκαλάκι με χλιαρό νερό και ψέκασε με αυτό το τζιν παντελόνι σου ενώ τραβάς ταυτόχρονατα μπατσάκια προς τα έξω για να ανοίξουν.
2. Αφαίρεσε το ζωνάκι στο πάνω μέρος του τζιν σου (εδώ μπορείς να ζητήσεις τη βοήθεια μίας μοδίστρια) και βάλε στη θέση του ένα πιο μαλακό υλικό που θα κουμπώνει πιο εύκολα στη μέση.
3. Και τώρα τα μεγάλα μέσα: Κάνε ένα ζεστό μπάνιο, φορώντας το τζιν. Ακούγεται τραβηγμένο αλλά θα το κάνει να ανοίξει και να γίνει ένα με το σωματοτυπό σου.

TAGS