ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Τοξίδι στο στυλ: Η Yamamay παρουσιάζει την πιο stylish φθινοπωρινή συλλογή της

Η φύση σε όλες τις μορφές της να βρίσκεται στο επίκεντρο της συλλογής Φθινόπωρο 2022.

Για ακόμη μια φορά μέσα από τις συλλογές της, αναδεικνύει την αξία, την ομορφιά και τη σημασία του περιβάλλοντος.

Η φύση είναι ζωή αλλά και δύναμη. Είναι πολυτέλεια αλλά και μυστήριο - δύο μισά που εκφράζουν τη πολύτιμη και ποικίλη ομορφιά καθώς αλληλοσυμπληρώνονται. Η φύση λοιπόν είναι το θέμα πίσω από όλα τα ενδύματα της Yamamay για το φθινόπωρο 2022, και ερμηνεύεται από τρία κορίτσια: το ανερχόμενο μοντέλο και φοιτήτρια βιωσιμότητας στο Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης Azzurra Bertelli, η Ισπανίδα μοντέλο Lorena Duran και η Sara Pagliarioli, πρωταγωνίστριες στις καμπάνιες της Yamamay εδώ και χρόνια, φωτογραφίζονται από την Amina Marazzi, υποδυόμενες τις διάφορες μορφές της σύγχρονης Μητέρας Φύσης ανάμεσα σε λουλουδάτα υπόβαθρα που θυμίζουν vintage ταπετσαρίες.

Τα κύρια θέματα μόδας της συλλογής

Χαρούμενη Φύση:Η φύση ως έκρηξη ζωντάνιας, χρώματος και μυστηρίου. Διάφανα υφάσματα, δαντέλες, φλοράλ κεντήματα και animal print συνδυάζονται με πολύχρωμες πινελιές για ενδύματα που αποτελούν μέρος των σειρών Garden Bloom, Jasmine και Wildly. Η σειρά περιλαμβάνει επίσης shapewear που τυλίγονται από διαφανές τούλι και αντιθετικά μοτίβα animal-print, όπως: ποδηλατικά σορτς, σλιπ και στρινγκ. Τα κυρίαρχα χρώματα είναι μαύρο, αμυγδάλου και animal print.

Πράσινη Αυτοπεποίθηση: Αντιπροσωπεύει τη στάση εμπιστοσύνης στη Φύση, τα χρώματα και τις μυρωδιές της. Η φύση γίνεται πιο ρομαντική και τα χρώματα θυμίζουν αυτά των λουλουδιών. Για να τονίσει τον ρομαντικό χαρακτήρα αυτών των σειρών - Lilia, Gardenia, Pretty Flower και Grace – τα διακοσμεί με δαντέλα και floral κεντητές αντιθέσεις σε αποχρώσεις του γκρι, σκονισμένου ροζ, λιλά και aquamarine.

Fleur du Mal: Αυτό το μέρος της συλλογής είναι εμπνευσμένο από την ονειρική μυστική φύση και από μυστηριώδεις και παραμυθένιες ατμόσφαιρες. Περιλαμβάνει τις σειρές Audacity, Sexy Slit, Deepness and Blacky. Ιδιαίτερη προσοχή δόθηκε στα κοψίματα, τα ντεκολτέ και τα σχήματα, σε συνδυασμό με τιράντες και δαντέλα.

Το κυρίαρχο χρώμα είναι το μαύρο με πινελιές από κόκκινο και πράσινο του ωκεανού. Η Primula Color, που ακολουθεί κάθε συλλογή Yamamay, ολοκληρώνει αυτές τις σειρές, εμπνεόμενη πάντα από τη φύση. Τα χρώματα για το φθινόπωρο είναι η λεβάντα, το φυσικό χρώμα του δέρματος, η ορχιδέα και το πράσινο του ωκεανού. Οι πιτζάμες και τα πλεκτά που ολοκληρώνουν τη συλλογή ακολουθούν την ίδια θεματολογία.

Με τη συλλογή Φθινόπωρο 2022 η Yamamay συνεχίζει το ταξίδι της βιωσιμότητας δημιουργώντας συγκεκριμένα έργα στις συλλογές της. Ένα εξαιρετικό παράδειγμα είναι μερικά από τα νέα κομμάτια της συλλογής να κατασκευάζονται από υφάσματα που περιέχουν ανακυκλωμένες ίνες, όπως οι σειρές: Audacity, Glossy, Pretty Flower, Sensual, Wildly ed Easy Living. Η δέσμευση της Yamamay προσανατολίζεται στην υλοποίηση συνειδητών προϊόντων με στόχο την όλο και μεγαλύτερη μείωση της ποσότητα των παρθένων πρώτων υλών που χρησιμοποιούνται στις συλλογές της μάρκας.

Τα κορίτσια που έλαβαν μέρος στην εκστρατεία μιλούν για την εμπερία τους

Η Azzurra Bertelli ανέφερε: ''Αυτή η καμπάνια με τη Yamamay είναι η πρώτη μου καμπάνια με εσώρουχα. Παρακολουθώ τη μάρκα εδώ και αρκετό καιρό και πάντα αγαπούσα τις συλλογές και την επικοινωνία της, επειδή έχουν μια σαφή και καθορισμένη ταυτότητα. Έχω παρακολουθήσει το ταξίδι βιωσιμότητάς της με μεγάλο ενδιαφέρον: Από τις συλλογές που κατασκευάζονται από ανακυκλωμένο ύφασμα, έως την αύξηση της ευαισθητοποίησης των πελατών - μέσω ολοκληρωμένων έργων σχετικά με την αδυναμία σεβασμού του περιβάλλοντος - μέχρι τις συνεργασίες με εταίρους που είναι εξίσου αφοσιωμένοι, όπως για παράδειγμα, το One Ocean Foundation, ένα ίδρυμα που προωθεί το βιώσιμο μοντέλο της γαλάζιας οικονομίας εδώ και χρόνια προσπαθώντας να βελτιώσει την ευαισθητοποίηση και τον αλφαβητισμό όσον αφορά τους ωκεανούς. Στην πραγματικότητα, σύμφωνα με τις επιλογές που έκανε η Yamamay, επέλεξα να δωρίσω τα χρήματα που πήρα από τη φωτογράφιση στο One Ocean Foundation''.

Η Lorena Duran ανέφερε πως ''έχω συνεργαστεί με τη Yamamay για αρκετές συλλογές. Λατρεύω τα προϊόντα της και τον τρόπο με τον οποίο μεταφέρει σημαντικά μηνύματα μέσω των εκστρατειών της, γι 'αυτό και συνεχίζουμε να επιλέγουμε ο ένας τον άλλον κάθε σεζόν''.

Τέλος, η Sara Pagliaroli σημείωσε: ''Πάντα ταυτιζόμουν με τη Yamamay ως μάρκα. Αυτός είναι ο λόγος που το κοινό ταξίδι μας συνεχίζεται εδώ και χρόνια: είναι χωρίς αποκλεισμούς, έχει την ικανότητα να κάνει τις γυναίκες να αισθάνονται όμορφες και άνετες με τον εαυτό τους ενώ οι εκστρατείες επικοινωνίας είναι πολύ διεισδυτικές και συχνά παρουσιάζουν σημαντικά θέματα τα οποία απασχολούν κι εμένα''.

Read Next

17 Απρ 2024

Τα μυστικά για sexy εμφανίσεις μετά τα 50

Δεν υπάρχει όριο ηλικίας για το sexy dressing.

17 Απρ 2024

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου με το αλάνθαστο ανοιξιάτικο combo που χαρίζει σε κάθε γυναίκα φινέτσα

Ο chic συνδυασμός που επέλεξε η Νάνσυ Ζαμπέτογλου είναι ιδανικός για κάθε γυναίκα

Περισσότερα από

Μόδα

16 Απρ 2024

Ο Malan Breton στην Athens Fashion Week: Το success story του πολυτάλαντου σχεδιαστή

Ο Malan Breton είναι ένας αυθεντικός celebrity της μόδας.

16 Απρ 2024

Ελεονώρα Μελέτη: Πώς φόρεσε το total white κοστούμι

Η σικάτη εμφάνιση και οι δηλώσεις για την υποψηφιότητά της στις ευρωεκλογές.

15 Απρ 2024

Τα πιο κομψά looks που μπορείς να κάνεις με τα hero-pieces της ανοιξιάτικης γκαρνταρόμπας

Τα πιο stylish ανοιξιάτικα looks από τη νέα συλλογή της Calvin Klein

13 Απρ 2024

Γιάννα Αγγελοπούλου: Η σοφιστικέ εμφάνιση με γόβες και τσάντα Chanel

Η εμφάνιση της στο 9ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών μάς έδωσε έμπνευση.

13 Απρ 2024
12 Απρ 2024

Η Ελένη Πετρουλάκη με total white look: Η παντελόνα που έκανε τη διαφορά

Η εμφάνιση της fitness expert σε εγκαίνια έκθεσης στο φουαγιέ του Παλλάς

12 Απρ 2024

Νάνσυ Ζαμπέτογλου: Φόρεσε τα πιο μοντέρνα παπούτσια της άνοιξης

Με 70’s αισθητική και άνεση σε κάθε βήμα. Αυτά είναι τα παπούτσια που θα φοράς την φετινή άνοιξη.

11 Απρ 2024

Prada Galleria: Η εμβληματική τσάντα του οίκου επιστρέφει ανανεωμένη με έμπνευση από τη φύση

Η νέα εκδοχή της Prada Galleria είναι μία φρέσκια προσθήκη στη δημιουργική γκάμα του ιταλικού οίκου.

11 Απρ 2024

Η Μαρέβα Μητσοτάκη με λευκό σακάκι και sneakers στην εκδήλωση για τα "150 χρόνια Μεγάλη Βρετανία"

Η Μαρέβα Μητσοτάκη έδωσε το παρών στην προβολή του ντοκιμαντέρ για τα "150 χρόνια Μεγάλη Βρετανία".

10 Απρ 2024

Η 77χρονη Άννα Μαρία κομψή με μπλε coat dress σε βραδινή έξοδο

Το κομψό φόρεμα έφερε την υπογραφή της ελληνίδας σχεδιάστριας μόδας, Celia Kritharioti.