Πριν από έναν περίπου μήνα είχε προκαλέσει αίσθηση το νέο, πανκ κούρεμα της Σαρλίν του Μονακό. Η 43χρονη πριγκίπισσα, που ουσιαστικά ξύρισε τη μία πλευρά του κεφαλιού της, απάντησε τώρα σε όσους επέκριναν τη στιλιστική επιλογή της μέσα από μια συνέντευξη που έδωσε στο γαλλικό περιοδικό «Point de Vue», χωρίς να αφήνει περιθώρια για περαιτέρω σχόλια.

«Αυτό το κούρεμα ήταν δική μου επιλογή. Φαίνεται πως πυροδότησε κάθε είδους σχόλια, αλλά αποδείχθηκε ότι ήθελα να το κάνω εδώ και πολύ καιρό, μου αρέσει το στυλ του, αυτό είναι όλο».

Η ίδια παραδέχτηκε πως δεν φοβάται τους πειραματισμούς με την εξωτερική εμφάνισή της, παρά τον επίσημο ρόλο της: «Αναμφίβολα, από όλα τα μέλη των βασιλικών οικογενειών πιθανότατα είμαι αυτή που έχω δοκιμάσει τα περισσότερα διαφορετικά στυλ μαλλιών και θα συνεχίσω να το κάνω. Είναι προσωπική μου επιλογή». 

«Αναμφίβολα, από όλα τα μέλη των βασιλικών οικογενειών πιθανότατα είμαι αυτή που έχω δοκιμάσει τα περισσότερα διαφορετικά στυλ μαλλιών και θα συνεχίσω να το κάνω.

Τι θα απαντούσε, πιο συγκεκριμένα, στους επικριτές της; «Τα σχόλια τύπου: “Τι ακριβώς κάνει;” και “Αυτό δεν ταιριάζει σε μια γαλαζοαίματη” τα ξέρω πολύ καλά. Δεν έχω να απαντήσω τίποτα, πέρα από το ότι ζούμε στο 2021 και σε αυτούς τους καιρούς, με τις τόσες δυσκολίες και την αναστάτωση,  υπάρχουν πολύ πιο σημαντικά ζητήματα που αξίζουν την προσοχή μας».

Η ίδια πρόσθεσε ότι αυτό που μετράει είναι πως το νέο της κούρεμα αρέσει στα παιδιά της, αλλά ακόμα και στον σύζυγό της: «Αφού πέρασε η αρχική έκπληξη, ο πρίγκιπας το κατάλαβε και τώρα αρέσει και σε αυτόν».

Μπορεί να έχουμε συνηθίσει άλλες πριγκίπισσες με μακριά, πιο θηλυκά κουρέματα, όπως δεν είναι η πρώτη φορά που η Σαρλίν επενδύει σε ένα κοντό, αντρικό λουκ, το οποίο άλλωστε ταιριάζει στον αθλητικό τρόπο ζωής της, ως κολυμβήτρια που έχει φτάσει ακόμα και στους Ολυμπιακούς Αγώνες. 

Δείτε ένα βίντεο για τα μυστικά της βασιλικής οικογένειας του Μονακό:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram


Κεντρική φωτό: Palais Princier de Monaco - Prince's Palace of Monaco / Facebook
 

TAGS