Ο τραγουδιστής, ανέβασε φωτογραφία του με ένα αυτοκίνητο Mercedes γράφοντας στη λεζάντα: «Έτοιμος για βόλτα» με φόντο την είσοδο του Ηρωδείου επί της Διονυσίου Αρεοπαγίτου.

Η φωτογραφία κατέβηκε λίγο αργότερα, ενώ η αντίδραση του ΥΠΠΟ ήταν άμεση και αυστηρή.

«Σύμφωνα με την ενημέρωση των υπηρεσιών του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, η διαφήμιση της Mercedes με τον κ. Σ. Ρουβά δεν έτυχε σχετικής αδειοδότησης. Ως εκ τούτου, η αρμόδια Εφορεία Αρχαιοτήτων Πόλεως Αθηνών θα εφαρμόσει τις προβλεπόμενες από τον Ν. 3028/2002 διατάξεις», αναφέρει, σε ανακοίνωσή του, το υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσε ανάρτηση φωτογραφίας στα social media του τραγουδιστή να παρκάρει μία Mercedes στο Ηρώδειο.

 

Η συγγνώμη του Ρουβά

Με νέο ποστ στα insta stories του ο Σάκης Ρουβάς ζητά συγγνώμη και εξηγεί ότι το ποστ έγινε χωρίς να το γνωρίζει η εταιρεία.

«Η συναυλία μου με τη Σόνια Θεοδωρίδου στο Ηρώδειο ήταν μια από τις πιο σημαντικές στιγμές της καριέρας μου και είμαι πραγματικά ευγνώμων για την ευκαιρία που μου δόθηκε να τραγουδήσω στον εμβληματικό αυτό χώρο. Λυπάμαι που αυτή η στιγμή μου συνδέθηκε, δυστυχώς, και με μία άστοχη προωθητική ανάρτηση στα social media μου, σχετική με τη συνεργασία μου με εταιρεία, η οποία ουδεμία γνώση είχε.

»Αμέσως μόλις αντιληφθήκαμε το σφάλμα, η ανάρτηση κατέβηκε, καθώς ο σεβασμός μου στα μνημεία και στην πολιτιστική μας κληρονομιά είναι δεδομένος και αναμφισβήτητος. Ζητώ συγγνώμη για την όποια αναστάτωση προκλήθηκε», έγραψε ο Σάκης Ρουβάς.

 

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ 

 

 

Ακολούθησε το WomanToc στο Instagram

 

TAGS