Για πολλά χρόνια η Κατερίνα Παπουτσάκη τραβούσε κάθε πρωί τις κουρτίνες του σπιτιού της και αντίκρυζε πανέμορφη και επιβλητική την Ακρόπολη. Πλέον η ίδια και ο συζυγός της, Παναγιώτης Πιλαφάς, έχουν μετακομίσει στο αρκετά πιο ήσυχο προάστιο του Χολαργού, όπου έχουν δημιουργήσει ένα όμορφο σπιτικό για τους ίδιους και τα δύο παιδιά τους, τον Μάξιμο και τον Κίμωνα. 

Το ζευγάρι ζει σε ένα άνετο και πολύ φωτεινό διαμέρισμα, το οποίο έχει διαμορφωθεί με βασικό γνώμονα τις ανάγκες των γιών τους και σφίζει από ζωντάνια και χαρά. 

Το σαλόνι μοιάζει πραγματικά ευρύχωρο, οι μπαλκονόπορτες είναι μεγάλες και αφήνουν το φως να λούσει τα δωμάτια, το παιδικό δωμάτιο είναι διακοσμημένο με πολύχρωμα, χαρούμενα στοιχεία που ενθαρρύνουν το παιχνίδι και τη δημιουργία. Την ίδια στιγμή ένα όμορφο τζάκι κυριαρχεί στη μέση του διαμερίσματος και μία μεγάλη, υπερμοντέρνα κουζίνα με όλες τις ανέσεις σε προσκαλεί να μαγειρέψεις κάθε λογής έδεσμα. 

Τόσο η Κατερίνα Παπουτσάκη όσο και ο Παναγιώτης Πιλαφάς έχουν ανεβάσει κατά καιρούς φωτογραφίες από τον προσωπικό τους χώρο στο ίνσταγκραμ.

Ας δούμε μερικές από αυτές, παίρνοντας μία γεύση από τον ζεστό παράδεισο που έχουν δημιουργήσει για τα παιδιά τους:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

 

TAGS