ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

«Υπάρχει ημερομηνία λήξης για εμάς;» Η Σίντι Κρόφορντ ποζάρει γυμνή στα 53 της

«Σε ποια ηλικία το γυμνό δεν είναι όμορφο,» αναρωτιέται το κορυφαίο σούπερ μόντελ.

«Υπάρχει ημερομηνία λήξης για εμάς;» Η Σίντι Κρόφορντ ποζάρει γυμνή στα 53 της

Ο όρος «υπεργυναίκα» δικαιωματικά της αξίζει, σε αυτή και σε μερικά ακόμα ασύλληπτα όμορφα πλάσματα που περπάτησαν με σταθερό βήμα και καυτό βλέμμα στις πασαρέλες των κορυφαίων σχεδιστών μόδας του πλανήτη, κατά την διάρκεια της δεκαετίας του '90.

Η Σίντι Κρόφορντ κάποτε έκανε τους άντρες αυτού του κόσμου να βλέπουν σε λούπα όνειρα με λευκά φανελάκια και παγωμένα κουτάκια αναψυκτικού Pepsi χάρη στην συμμετοχή της στην αντίστοιχη διαφήμιση τρείς δεκαετίες πριν. Ωστόσο το πανέμορφο, 53χρονο σήμερα μοντέλο, είναι ακόμα εδώ και δεν δείχνει απολύτως καμία διάθεση να τα παρατήσει.

Απόδειξη η πρόσφατη φωτογράφηση της για το νέο βιβλίο του φωτογράφου Ράσελ Τζέμις, με τίτλο «Angels» τον οποίο η Σίντι ευχαρίστησε θερμά που της έδωσε την ευκαίρια να ποζάρει ξανά γυμνή έχοντας μπει πια στην 6 δεκαετία της ζωής της.

«Μέρος της απόφασης που με οδήγησε να το κάνω αυτό ήταν ότι σκέφτηκα: «Σε ποια ηλικία το να ποζάρεις γυμνή δεν είναι πλέον όμορφο; Υπάρχει ημερομηνία λήξης για εμάς;» δήλωσε η Κρόφορντ σε πρόσφατη συνέντευξη της στο περιοδικό PorterEdit. «Δεν φαίνομαι το ίδιο όπως στα 20, τα 30 ή ακόμα και τα 40. Αν φροντίζουμε όμως τον εαυτό μας, γιατί όχι;».

Υπάρχουν βέβαια διαφορές στο τι ασιθάνεται άνετη να δείχνει, αλλά υπογραμμίζει την σημασία του να αισθάνεσαι καλά στο σώμα σου. «Τριγυρνάω στην παραλία με στρινγκ; Όχι. Αλλά υπάρχει ένα μέρος όπου θέλω να αισθάνομαι όμορφα όταν είμαι γυμνή, στην ιδιωτική μου ζωή, με τον σύζυγό μου». Η Σίντι πρόσθεσε ακόμα πως υπάρχουν στιγμές που αναρωτιέται γιατί δεν έκανε περισσότερα γυμνά εξώφυλλα στο παρελθόν. «Κοιτάζω μερικά από τα παλιά μου εξώφυλλα στο Playboy και σκέφτομαι: Γιατί δεν κυκλοφορούσα γυμνή συνέχεια;» δήλωσε στο περιοδικό. «Δεν θα ξαναγίνω νέα. Γι’ αυτό και θέλω να γιορτάσω αυτό που είμαι σήμερα».

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram.

Read Next

25 Απρ 2024

Η 90χρονη Ζωζώ Σαπουντζάκη με την 81 ετών Μαρία Ιωαννίδου ντυμένες στα λευκά

Οι δύο φίλες βρέθηκαν στα αποκαλυπτήρια της προτομής του πατριάρχη του ελληνικού κινηματογράφου Φιλοποίμενα Φίνου.

25 Απρ 2024

Τζένη Μπαλατσινού: "Νιώθω ευλογημένη που έγινα τέταρτη φορά μαμά σε μεγάλη ηλικία"

"Προσπαθώ να χορτάσω όλο αυτό το θαύμα που λέγεται ζωή, μωρό, μυρωδιά μωρού, γέλια, αταξίες, τα πάντα" είπε η Τζένη Μπαλατσινού.

Περισσότερα από

News

25 Απρ 2024

Το Ολυμπιακό Μουσείο Αθήνας έγινε μέρος του ταξιδιού της Ολυμπιακής Φλόγας και της διαδρομής της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας

Ο Χρυσός Ολυμπιονίκης και πρεσβευτής του Ολυμπιακού Μουσείου Αθήνας, Νικόλας Κακλαμανάκης, μετέφερε την Ολυμπιακή Δάδα στο χώρο της Τελετής και άναψε τον βωμό.

25 Απρ 2024

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Το σπάνιο στιγμιότυπο με τον δεύτερο σύζυγό της, Γιώργο Ηλιάδη στο Λονδίνο

Ο φακός του Μαρίνου Κουσουμίδη απαθανάτισε τον έρωτα της εθνικής σταρ, ο οποίος έληξε άδοξα, αλλά κανείς τους δεν ξέχασε ποτέ.

25 Απρ 2024
25 Απρ 2024

Μπρους Γουίλις και της Ντέμι Μουρ: Κόρες και εγγονή ποζάρουν με ροζ μαγιό

Οι κόρες των διάσημων σταρ, μοιράστηκαν στιγμιότυπα από τις οικογενειακές τους διακοπές.

25 Απρ 2024

Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου - Η περιπέτεια για ένα κρεβάτι ΜΕΘ και οι καταγγελίες του βουλευτή

Ο Γιάννης Καλλιάνος είχε περιγράψει τη σοβαρότητα της κατάστασης του πατέρα του, εκφράζοντας μάλιστα και τα παράπονά του για τον τρόπο που αντιμετώπισαν την οικογένεια στο νοσοκομείο.

25 Απρ 2024

Όταν οι εκπαιδευτικοί μας σώζουν κυριολεκτικά τη ζωή των μαθητών τους

Βράβευση εκπαιδευτικών που έσωσαν τη ζωή παιδιών εν ώρα υπηρεσίας από τον Υπουργό Παιδείας.

25 Απρ 2024

Θεσσαλονίκη: Λαμπάδες όλο τρέλα- από σούσι ως τενεκέ ελαιόλαδου

Λαμπάδες πιτόγυρο; Γίνεται. Ελαιόλαδο; Γίνεται. Σούσι; Και βέβαια. Φαίνεται πως στην Ελλάδα το φαγητό είναι το Ν.1 σε ζήτηση.