Ο όρος «υπεργυναίκα» δικαιωματικά της αξίζει, σε αυτή και σε μερικά ακόμα ασύλληπτα όμορφα πλάσματα που περπάτησαν με σταθερό βήμα και καυτό βλέμμα στις πασαρέλες των κορυφαίων σχεδιστών μόδας του πλανήτη, κατά την διάρκεια της δεκαετίας του '90.

Η Σίντι Κρόφορντ κάποτε έκανε τους άντρες αυτού του κόσμου να βλέπουν σε λούπα όνειρα με λευκά φανελάκια και παγωμένα κουτάκια αναψυκτικού Pepsi χάρη στην συμμετοχή της στην αντίστοιχη διαφήμιση τρείς δεκαετίες πριν. Ωστόσο το πανέμορφο, 53χρονο σήμερα μοντέλο, είναι ακόμα εδώ και δεν δείχνει απολύτως καμία διάθεση να τα παρατήσει.

Απόδειξη η πρόσφατη φωτογράφηση της για το νέο βιβλίο του φωτογράφου Ράσελ Τζέμις, με τίτλο «Angels» τον οποίο η Σίντι ευχαρίστησε θερμά που της έδωσε την ευκαίρια να ποζάρει ξανά γυμνή έχοντας μπει πια στην 6 δεκαετία της ζωής της.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

«Μέρος της απόφασης που με οδήγησε να το κάνω αυτό ήταν ότι σκέφτηκα: «Σε ποια ηλικία το να ποζάρεις γυμνή δεν είναι πλέον όμορφο; Υπάρχει ημερομηνία λήξης για εμάς;» δήλωσε η Κρόφορντ σε πρόσφατη συνέντευξη της στο περιοδικό PorterEdit. «Δεν φαίνομαι το ίδιο όπως στα 20, τα 30 ή ακόμα και τα 40. Αν φροντίζουμε όμως τον εαυτό μας, γιατί όχι;».

Υπάρχουν βέβαια διαφορές στο τι ασιθάνεται άνετη να δείχνει, αλλά υπογραμμίζει την σημασία του να αισθάνεσαι καλά στο σώμα σου. «Τριγυρνάω στην παραλία με στρινγκ; Όχι. Αλλά υπάρχει ένα μέρος όπου θέλω να αισθάνομαι όμορφα όταν είμαι γυμνή, στην ιδιωτική μου ζωή, με τον σύζυγό μου». Η Σίντι πρόσθεσε ακόμα πως υπάρχουν στιγμές που αναρωτιέται γιατί δεν έκανε περισσότερα γυμνά εξώφυλλα στο παρελθόν. «Κοιτάζω μερικά από τα παλιά μου εξώφυλλα στο Playboy και σκέφτομαι: Γιατί δεν κυκλοφορούσα γυμνή συνέχεια;» δήλωσε στο περιοδικό. «Δεν θα ξαναγίνω νέα. Γι’ αυτό και θέλω να γιορτάσω αυτό που είμαι σήμερα».

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram.

TAGS