Σε μία από τις πιο φωτεινές περιόδους της προσωπικής της ζωής βρίσκεται η Ντέμι Μουρ, η οποία έχει καταφέρει να διαχειριστεί τους προσωπικούς «δαιμονές» της, να αφήσει πίσω τα ψυχολογικά της προβλήματα και να ελέγξει πλήρως τον εθισμό της στο αλκοόλ και τα ναρκωτικά.

Η ηθοποιός που έχει καταφέρει παράλληλα να βελτιώσει πάρα πολύ τη σχέση της με τα παιδιά της, μία σχέση που περνούσε κρίση από την εποχή που οι κόρες της ήταν ακόμα στην εφηβεία και δοκιμάστηκε πολύ άσχημα την εποχή που η Μουρ πήρε διαζύγιο από τον Άστον Κάτσερ. 

Πλέον μαμά και κόρες περνούν πολύ ποιοτικό χρώμα μαζί, ενώ συνεργάστηκαν και για την καμπάνια της εταιρίας Andie Swimwear, σε μία σειρά από καταπληκτικές, σέξι φωτογραφίσεις μα όμορφα μαγιό. 

Στην πιο πρόσφατη φωτογραφία της ηθοποιού η Μουρ ποζάρει μέσα σε ένα πολύ κομψό, κόκκινο, ολόσωμο μαγιό που θυμίζει πολύ την πετυχημένη, τηλεοπτική σειρά των 90's Baywatch. Στη λεζάντα της φωτογραφίας ηΝτέμι Μουρ έγραψε απλά: «Καυτό καλοκαίρι».

Ένας διαδικτυακούς φίλος της Μουρ έγραψε: «Wowza» ενώ ένας ακόμη «Bae-watch». Ένα τρίτο άτομο πρόσθεσε: «Δείχνεις υγιής και καταπληκτική! Χαίρομαι για σένα».

Δείτε τη φωτογραφία της Ντέμι Μουρ με κόκκινο ολόσωμο μαγιό:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Kεντρική φωτογραφία: AΠΕ

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS