Είναι μία από τις πιο αγαπητές και δημοφιλείς Ελληνίδες ηθοποιούς, με τηλεοπτικούς, και όχι μόνο, ρόλους που έχουν αφήσει ιστορία. Η Ελένη Ράντου μπορεί να βρίσκεται αδιάκοπα στα τηλεοπτικά πράγματα τα τελευταία, τουλάχιστον 35 χρόνια, αλλά η αλήθεια είναι ότι για την προσωπική της ζωή γνωρίζουμε ελάχιστα.

Εκτός από το ότι είναι παντρεμένη με τον επίσης αγαπητό και δημοφιλή Βασίλη Παπακωνσταντίνου, όλες οι υπόλοιπες λεπτομέρειες για τη ζωή της, περιβάλλονται από μυστήριο. Όπως ακριβώς η πολυαγαπημένη της κόρη, την οποία δείχνει σπανίως μέσα από τα social media.

Όπως ακριβώς η πολυαγαπημένη της κόρη, την οποία δείχνει σπανίως μέσα από τα social media.

Η χθεσινή όμως ημέρα ήταν ιδιαίτερη, μιας και η νεαρή είχε την ονομαστική της εορτή. Η περήφανη μαμά Ελένη, ανέβασε μία φωτογραφία της Νικολέττας στο Facebook, γράφοντας στη λεζάντα: «Χρόνια Πολλά μοναδική μου». Η όμορφη κοπέλα, η οποία θα λέγαμε έχει πάρει στοιχεία και από τους δύο γονείς της, ποζάρει χαμογελαστή κρατώντας μία ανθοδέσμη.

Σε παλαιότερη συνέντευξή της η δημοφιλής ηθοποιός είχε δηλώσει ότι είναι υπερπροστατευτική με την κόρη της αλλά προσπαθεί να μην το δείχνει πολύ.

Kεντρική φωτογραφία: NDP

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

 

TAGS