Αυτές τις μέρες όλοι βρίσκουν λίγο χρόνο για μια χριστουγεννιάτικη δραστηριότητα με παιδιά, ανίψια και βαφτιστήρια. Ακόμα και οι πολυάσχολοι influencers του βεληνεκούς της Κάιλι Τζένερ, η οποία παρουσίασε σε νέο βίντεο τη συνταγή μπισκότων για τον Άγιο Βασίλη που έφτιαξε στην κουζίνα μαζί με την αξιαγάπητη κόρη της, Στόρμι (κάνοντάς μας ταυτόχρονα να αναρωτηθούμε πώς μαγειρεύει με αυτό το μανικιούρ).

Η συνταγή είναι μάλιστα τόσο απλή, που μπορούμε να τη δοκιμάσουμε κι εμείς: Περιέχει 1 φλ. ανάλατο βούτυρο, 1 φλ. ζάχαρη, 2 αυγά, 1 ½ κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας, 1 κ.γ. αλάτι και 3 φλ. αλεύρι. «Θα φτιάξουμε τα μπισκότα του Άι Βασίλη», λέει η Κάιλι στη Στόρμι, που φαίνεται ότι δυσκολεύεται να αντισταθεί στα γλυκά, καθώς η μαμά της προσθέτει: «Πρέπει να αφήσουμε μπισκότα για τον Άι Βασίλη, το ξέρεις;». «Χο, χο, χο, χο!» απαντά η μικρή.

Στη διάρκεια της παρασκευής του γλυκού, συμβαίνει μάλιστα ένα μικροατύχημα με το οποίο θα ταυτιστούν όλοι όσοι έχουν μαγειρέψει με παιδιά: Το υπόλοιπο εκχύλισμα βανίλιας χύνεται στον πάγκο της κουζίνας. Την κατάσταση, τότε, παίρνει στα χέρια της η Στόρμι, που αναλαμβάνει να τον καθαρίσει με το αξιοσημείωτο πάθος ενός νηπίου.

Δείτε το βίντεο όπου φτιάχνουν οι δυο τους μπισκότα:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS