Η απουσία του Χριστόφορου Παπακαλιάτη από τα τηλεοπτικά πράγματα ήταν αισθητή τα τελευταία χρόνια. Αυτός είναι και ο λόγος, για τον οποίο ο αγαπημένος Έλληνας ηθοποιός και σεναριογράφος, αποφάσισε να επιστρέψει και μάλιστα δυναμικά!

Η νέα του σειρά «Ο Δάσκαλος» η οποία θα προβάλλεται από το MEGA έχει ήδη ξεκινήσει τα γυρίσματα σε Αθήνα, Κέρκυρα και τους αγαπημένους του Παξούς, ενώ ανάμεσα στους καταξιωμένους ηθοποιούς που θα συμμετάσχουν, θα δούμε και τη Χαρούλα Αλεξίου σε ρόλο – έκπληξη.

Μαρία Καβογιάννη, Φάνης Μουρατίδης, Αντίνοος Αλμπάνης, είναι μερικοί εκ των πρωταγωνιστών, ενώ αίσθηση αναμένεται να προκαλέσει και η πανέμορφη Κλέλια Ανδριολάτου, την οποία καμαρώσαμε λίγες ώρες πριν μαζί με τον Χριστόφορο στο Instagram.

Η υπόθεση:

«Ένας δάσκαλος μουσικής ταξιδεύει σε ένα μικρό νησί στην εποχή της πανδημίας προκειμένου να στήσει, από την αρχή, ένα Φεστιβάλ μουσικής. Αντιμέτωπος με τη μικρή κοινωνία του νησιού και όλες τις παθογένειές της, θα βρεθεί μπλεγμένος σε μία ακραία ερωτική ιστορία που θα αποτελέσει κίνητρο για να εκδηλωθούν όλα τα κοινωνικά προβλήματα τα οποία μαστίζουν μια ολόκληρη ομάδα ανθρώπων. Είναι όλοι συνδεδεμένοι μεταξύ τους και μ’ έναν τρόπο συνένοχοι σε αυτό που θα ακολουθήσει».

Kεντρική φωτογραφία: NDP

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

 

TAGS