Ο Θοδωρής Αθερίδης βρέθηκε στο στόχαστρο ενός τύπου που διαφωνούσε μαζί του. Δεν ήταν η πρώτη φορά βέβαια που ο γνωστός ηθοποιός δεχόταν επίθεση. 

«Νομίζω, όταν με πήρε η φόρα και άρχισα να λέω την άποψή μου το καλοκαίρι του ’15 για το δημοψήφισμα. Ήταν λάθος. Παραήμουν παρορμητικός και το πλήρωσα και στο θέατρο. Κάθε μέρα είχα εκατοντάδες μηνύματα που έγραφαν “ψόφα”. Δεν αρέσει στον κόσμο να έχει άποψη ο καλλιτέχνης για τα πολιτικά. Τον ενδιαφέρει η άποψη που έχεις για κοινωνικά θέματα, όπως το σύμφωνο συμβίωσης, ή οι απόψεις που έχεις για τη ζωή. Και εκεί κατάλαβα, όχι από φόβο, πως ο κοινωνικός μου ρόλος δεν είναι να λέω πολιτικές απόψεις, αλλά να είμαι ενωτικός» είχε πει στο παρελθόν, όταν πάλι του έστελνα υβριστικά μηνύματα. 

Ο ηθοποιός δημοσίευσε στο προφίλ του στο φέισμπουκ μια ανάρτηση που αφορούσε τη χρήση μάσκας σε σχέση με την πανδημία του κορονοϊού, στην οποία έγραφε: «Αισθάνομαι την ανάγκη να πω αυτό:Στην Κίνα μηδένισαν τον ιό επειδή απλώς όλοι φοράνε μάσκες παντού! Πιο απλό πεθαίνεις». 

Ο Θοδωρής Αθερίδης, επανήλθε δημοσιεύοντας ξανά την ανάρτησή αλλά και φωτογραφημένα απίστευτα υβριστικά σχόλια χρήστη του φέισμπουκ εναντίον του. Ο ηθοποιός χειρίστηκε με απόλυτη ψυχραιμία τις αισχρές ύβρεις του ανθρώπου αυτού, δίνοντας στη δημοσιότητα και τις απαντήσεις του.  

 

«Η ανάρτηση μου ήταν αυτή:
«Αισθάνομαι την ανάγκη να πω αυτό:
Στην Κίνα μηδένισαν τον ιό επειδή απλώς όλοι φοράνε μάσκες παντού!
Πιο απλό πεθαίνεις ……»
Η απάντηση ενός κυρίου ήταν αυτή:»

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

 

TAGS