Εδώ και αρκετό καιρό φήμες που κυκλοφορούσαν στην κοσμική Νέα Υόρκη υποστήριζαν ότι η διευθύντρια της Vogue Άννα Γουίντουρ δεν είναι πλέον ζευγάρι με τον επί 20 χρόνια συντροφό της, τον κροίσο Σέλμπι Μπράιαν που δραστηριοποιείται στον τομέα των τηλεπικοινωνιών.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα το ζευγάρι δεν είναι πλέον μαζί και έχει πάρα πολύ καιρό να πραγματοποιήσει κάποια κοινή εμφάνιση με την Γουίντουρ να έχει αποσυρθεί στην πολυτελή κατοικία της χωρίς τον Μπράιαν. 

Οι δυο τους ήταν μαζί από το 1999 όταν ο εκατομμυριούχος επιχειρηματιάς χώρισε την τότε σύζυγό του, Κάθριν, όταν γνώρισε την σιδηρά κυρία της Vogue και την ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα. Πραόλα αυτά τα νέα δημοσιεύματα υποστηρίζουν ότι όταν η δεύτερος σύζυγός της Κάθριν, ο τραπεζίτης  Ντέιμον Μετζακάπα, πέθανε το 2015, ο Μπράιαν επέστρεψε μετανιωμένος κοντά της.

Άλλες πήγες αναφέρουν στο Page Six πως ο Μπράιαν βρίσκεται στην πατρίδα του το Τέξας. Τον Νοέμβριο, το Page Six είχε αναφέρει πως τα πράγματα δεν πήγαιναν και τόσο καλά μεταξύ της Άννα Γουίντουρ και του Μπράιαν από το 2013, όταν αποκαλύφθηκε πως χρωστούσε περίπου 1,2 εκατομμύρια δολάρια σε φόρους.

Δείτε το βίντεο με την εξέλιξη της Άννα Γουίντουρ μέσα στα χρόνια:
 

Κεντρική φωτογραφία: AΠΕ

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram 

TAGS