Παρόλο που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή σε ηλικία 36 ετών το υλικό από τη ζωή της πριγκίπισσας Νταϊάνα μοιάζει να είναι ανεξάντλητο. Το πιο αγαπημένο μέλος της βρετανικής οικογένειας της Αγγλίας σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα στις 31 Αυγούστου του 1997 όμως η παγκόσμια κοινή γνώμη συνεχίζει να εξιτάρεται από κάθε ιστορία η οποία περιλαμβάνει με οποιοδήποτε τρόπο το όνομα της. 

Βιογραφίες, λευκώματα, φωτογραφίες και συνεντεύξεις έρχονται κατά καιρούς στο φως για να υπενθυμίσουν τους λόγους που η Ντι υπήρξε τόσο ακαταμάχητα δημοφιλής ακόμα και πολύ μακριά από τα σύνορα της Μεγάλης Βρετανίας. Πρόσφατα μία ακόμα συνέντευξη που η ίδια είχε δώσει στις αρχές της δεκαετίας του '90, όταν πλέον είχε χωρίσει και επίσημα από τον Κάρολο, και προβλήθηκε από το Chanel 4 το 2017 ήρθε ξανά στο προσκήνιο μέσω των social media.

To συγκεκριμένο footage έχει ήδη αγαπηθεί κυρίως γιατί περιλαμβάνει πολύ χαριτωμένο στιγμιότυπο με εμπλεκόμενο ποιον άλλον; Τον άτακτο, μικρότερο γιο της Νταϊάνα και του Καρόλου, τον πρίγκιπα Χάρι. Ο κοκκινομάλλης γαλαζοαίματος υπήρξε πάντα αληθινό πειραχτήρι και το εν λόγω βίντεο το αποδεικνύει περίτρανα. Και να ο λόγος:

Την στιγμή που ο δημοσιογράφος ρώτησε την Νταϊάνα αν κάποιος της είχε αγγίξει την καρδιά τελευταία ο μικρός, τότε, Χάρι πετάχτηκε και είπε: «Ναι, εγώ!». Τότε ακούγεται καθαρά η μητέρα του να τον μαλώνει, λέγοντας:  «Χάρι, σουτ» για να προσθέσει ότι δεν μπορεί να βάλεις τις λέξεις της στη σειρά.

Βέβαια η παρατήρηση αυτή δεν ήταν αρκετή για να βάλει τον ζωηρό Χάρι στη θέση του. Λίγο αργότερα η Νταϊάνα αναγκάζεται να τον μαλώσει ξανά, ζητώντας του επιτακτικά να σταματήσει και να καθήσει κάτω ήσυχος.

Δες το χαριτωμένο στιγμιότυπο στην αρχή του παρακάτω βίντεο.

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS