Μεγάλη έκπληξη έχει προκαλέσει στους βασιλικούς ανταποκριτές αλλά και στο πιο καχύποπτο κοινό της Μεγάλης Βρετανίας η ξαφνική απόφαση της Μέγκαν Μαρκλ και του Χάρι να μην ξεκινήσουν αμέσως τις επιχειρηματικές τους δραστηριότητες μετά την αποχώρηση τους από τα βασιλικά τους καθήκοντα, αλλά να κάνουν ένα διάλειμμα μερικών μηνών.

Οι περισσότεροι περίμεναν ότι το ζευγάρι θα έσπευδε να εκμεταλλευτεί τον απόηχο του Megxit όσο αυτός ήταν ακόμα «ζεστός», καθώς πίστευαν ότι τόσο ο Χάρι όσο και η Μέγκαν είναι διψασμένοι για προσοχή, εύκολο κέρδος και δημοσιότητα και ότι σκοπεύουν να χρησιμοποιήσουν το έπακρο όλα τα εφόδια που πήραν μαζί τους φεύγοντας από το παλάτι.

Τώρα, η απόφαση των Sussexes να παραμείνουν αποτραβηγμένοι στο σπίτι που νοικιάζουν στο Λος Άντζελες, περνώντας ποιοτικό χρόνο μεταξύ τους, και περιμένοντας να περάσει το τσουνάμι του κορονοϊού που πλήττει ολόκληρο τον πλανήτη, έχει βάλει τους πάντες σε σκέψεις, ανατρέποντας σημαντικά τα δεδομένα. 

O βασιλικός ανταποκριτής, Omid Scobie, σχολίασε στην εφημερίδα On Heir πως αυτή η εξέλιξη είναι σίγουρα απρόοπτη και ξαφνική. «Υπήρξε τόσο μεγάλη κλιμάκωση από τον Γενάρη όταν ανακοίνωσαν την απόφαση τους να παραιτηθούν από τα βασιλικά τους καθήκοντα, Έπειτα, στις 31 Μαρτίου, αποχαιρετούν τον λογαριασμό τους στο ίνσταγκραμ και ενώ όλοι περίμεναν την επόμενη κίνηση εκείνοι κλείνουν τα πάντα και ανακοινώνουν ότι θα κάνουν διάλειμμα λίγων μηνών. Νομίζω ότι αυτό εξέπληξε τους πάντες και διακαιολογημένα».

Από την άλλη η δημοσιογράφος του CTV, Laney Lui, δήλωσε ότι η απόφαση του ζευγαριού να κάνει μία μεγάλη παύση είναι πολύ σωστή. «Θα ήταν τελείως αναίσθητο από μεριάς τους αν σχεδίαζαν τις επόμενες κινήσεις τους εν μέσω πανδημίας. Θεωρώ ότι τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο είναι μία πολύ σωστή προσέγγιση».

Δείτε ένα σχετικό βίντεο.

Κεντρική φωτογραφία: AΠΕ

Με πληροφορίες από τη Mirror

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS