Τι κι αν οι ακραίες καιρικές συνθήκες και οι προειδοποιήσεις της ΕΜΥ κάθε άλλο παρά ... ευνοϊκές ήταν;  Η Λένα Παπαληγούρα και ο Άκης Πάντος παντρεύτηκαν χθες, Σάββατο, απόγευμα στον Ιερό Ναό του Αγίου Φιλίππου Βλασσαρούς στο Θησείο παρουσία της αφρόκρεμας του ελληνικού θεάτρου, πολιτικών αλλά και συναδέλφων του γαμπρού όπως βέβαια και συγγενών του ζευγαριού λάμποντας από ευτυχία. Ένας λόγος γι' αυτό ήταν κι ότι σε λίγο καιρό αναμένουν τον ερχομό του γιου τους.

Δείτε το βίντεο:

Η εκλεκτή ελληνίδα ηθοποιός φορώντας ένα λιτό και αέρινο νυφικό που δεν τόνιζε την προχωρημένη εγκυμοσύνη της, έφθασε στην εκκλησία συνοδευόμενη από τον πατέρα της, πρώην Υπουργό Δικαιοσύνης, Αναστάσιο Παπαληγούρα, κάτω από καταρρακτώδη βροχή λόγω Ζορμπά. Τίποτα, όμως, δεν φαίνεται να σκίασε τη χαρά της, όπως βέβαια και του γαμπρού που περίμενε πώς και πώς να ενωθεί με το άλλο του μισό.

Μετά τον γάμο, που έγινε με κουμπάρους τη φίλη της νύφης Ιωάννα Παππά και τον σύντροφό της και αδελφό του γαμπρού Κώστα Πάντο, το ζευγάρι πορεύτηκε προς την έξοδο της εκκλησίας συνοδεία μουσικών που έπαιζαν το «Σήμερα γάμος γίνεται», δημιουργώντας μία πολύ ζεστή και παραδοσιακή ατμόσφαιρα.

Το ζευγάρι, το οποίο έραιναν κατά το πέρασμά του με λουλούδια χαμογελούσε συνεχώς και χαιρετούσε τους εκλεκτούς καλεσμένους του. Κι όσον αφορά το πέταγμα της ανθοδέσμης, η νύφη γύρισε προς τα πίσω, έψαξε να βρει μέσα στο πλήθος την κουμπάρα της και στοχευμένα έριξε πάνω της τη νυφική ανθοδέσμη, σαν να είχε αποφασίσει από πριν ή να το είχαν συμφωνήσει να γίνει έτσι.

Αμέσως μετά ακολούθησε ένα κεφάτο πάρτι με τους καλεσμένους να χαρίζουν στους νεόνυμφους της καλύτερες ευχές τους.

TAGS