Καλεσμένη του Τάκη Χατζή στο «Direct», η Μιμή Ντενίση έδωσε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης, όπου μεταξύ άλλων μίλησε για τους γάμους και τις σχέσεις της ζωής της. «Έχω κάνει 2,5 γάμους. Έναν με τον Φέρτη, γάμο δεκαετίας. Όταν ερωτεύτηκα με τον Τρίτση δεν μου έδινε διαζύγιο ο Γιάννης. Είχε τελειώσει ο γάμος, είχαμε χωρίσει όταν εμφανίστηκε ο Τρίτσης» διευκρίνισε στον παρουσιαστή, προσθέτοντας:

«Τον Αντώνη τον αρραβωνιάστηκα. Δεν πρόλαβα να τον παντρευτώ. Βγήκαν οι άδειες γάμου, έφτιαξα το νυφικό και σε μία εβδομάδα πέθανε. Από τους ανθρώπους της ζωής μου, ήταν αυτός με τον οποίο είχα τις περισσότερες ομοιότητες. Ήταν και αυτός πολύ του διαβάσματος, της τόλμης, ήταν κοσμοπολίτης, με άφηνε και τον άφηνα ελεύθερο. Και μετά παντρεύτηκα τον Σωτήρη Πολύζο, που είναι πια μέρος της οικογένειάς μας, σαν μπαμπάς της Μαριτίνας, δεν έχει σημασία που χωρίσαμε. Εγώ φορέματα, νυφικά, σπίτια, έχω απ' όλα, άνδρα δεν έχω».

«Από τους ανθρώπους της ζωής μου, ο Αντώνης Τρίτσης ήταν αυτός με τον οποίο είχα τις περισσότερες ομοιότητες»

Η ηθοποιός αναφέρθηκε και στη σχέση της με τον πολιτικό της Τσεχίας και πρώην πρόεδρο της χώρας Βάτσλαβ Χάβελ. «Ήταν μια από τις μεγαλύτερες προσωπικότητες του εικοστού αιώνα. Όμως εγώ τον γνώρισα θεατρικά, καταρχήν. Δηλαδή του ζήτησα ένα έργο, από τη κυρία Φρεϊμάνοβα, που ήταν η ατζέντισσα, ένα σπουδαίο έργο του για να το παίξω στο θέατρο. Αλλά μετά εξελίχθηκε διαφορετικά και το θέατρο ήρθε στη ζωή». Μέσα από τον Χάβελ, μάλιστα, είχε την ευκαιρία να γνωρίσει και άλλες μεγάλες προσωπικότητες, όπως τον Μίλαν Κούντερα. «Έφερα δύο αυτόγραφά του, έναν για τη Μαλβίνα Κάραλη και ένα για την αδερφή μου».

Μέσα από τον Χάβελ είχε την ευκαιρία να γνωρίσει τον Μίλαν Κούντερα. «Έφερα δύο αυτόγραφά του, έναν για τη Μαλβίνα Κάραλη και ένα για την αδερφή μου».

Η Ντενίση μίλησε επίσης για την εμπειρία της ανατροφής της κόρης της, Μαριτίνας, και το πώς εξελίχθηκε μέσα στα χρόνια: «Με έχει κάνει πολύ περήφανη η Μαριτίνα. Όταν ήταν μικρή, μέχρι τα 14 ήταν αγγελούδι. Μετά, στην εφηβεία με πέθανε. Έλεγα, θα φάμε αυτό, γιατί πρέπει να είμαστε λεπτές. Μου έλεγε: “Και τι κατάφερες που είσαι λεπτή;”. Τώρα βλέπω μια άλλη κατάσταση. Καταρχήν έγινε άριστη στο πανεπιστήμιο, πιο πειθαρχημένη και από εμένα. Μαγειρεύει τρομερά. Κι εγώ μαγειρεύω νόστιμα, αλλά δεν είναι σαν της μητέρας μου, η μητέρα μου ήταν σεφ».

Δείτε το απόσπασμα της συνέντευξης:

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Κεντρική φωτό:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 


 

TAGS