Ένα μεγάλο ευχαριστώ είπε η Ζέτα Δούκα σε όλους όσοι την στήριξαν στην απόφασή της να καταγγείλει δημόσια τη σωματική, λεκτική και ψυχολογική βία που δέχτηκε από τον Γιώργο Κιμούλη κατά τη διάρκεια της συνεργασίας τους στην παράσταση «Closer» το 2008.

Η γνωστή ηθοποιός βρήκε τη δύναμη και έκανε την αρχή κερδίζοντας τον θαυμασμό και την εκτίμηση όλων. Η γενναία πράξη της έδωσε θάρρος και σε άλλες συναδέλφους της και έτσι ακολούθησαν καταγγελίες από την Κατερίνα Γερονικολού, την Ευδοκία Ρουμελιώτη και την Αλεξάνδρα Ταβουλάρη.

«Είμαι βαθιά ευγνώμων για την συμπαράσταση και την αγάπη σας! Τι δύναμη μου δίνετε, να ξέρετε! Είμαι συγκινημένη από την υποστήριξη και την αλληλεγγύη των συναδέλφων μου! Τι δύναμη και πίστη σ αυτό που έκανα μου δώσατε, να ξέρατε!

Είμαι επιτέλους αισιόδοξη ότι οι συνθήκες σε όλους τους εργασιακούς χώρους στο εξής, θα είναι πιο καθαρές, αληθινές και αξιοκρατικές! Ίσως η αλλαγή που περιμέναμε χρόνια να συμβεί, έχει αρχίσει και χαίρομαι πολύ που συνέβαλα σε αυτό! Αναμένω κι εγώ μαζί με όλους , με ανυπομονησία τις εξελίξεις!!!Βαθιά υπόκλιση», έγραψε η Ζέτα Δούκα σε ποστ στο ίνσταγκραμ. 

 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΟΣΤ ΤΗΣ

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Δείτε επίσης τι είπε αποκλειστικά στο πρωινό του Open:

 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

 

TAGS