ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

«Βαθιά θλίψη»: Ο οίκος Chanel και ο κόσμος της μόδας αποχαιρετούν τον Καρλ Λάγκερφελντ

Προσωπικότητες από τον χώρο της μόδας έσπευσαν να αποχαιρετήσουν τον «Κάιζερ», που για κάποιους υπήρξε μέντορας, για άλλους φίλους και για όλους έμπνευση.

«Βαθιά θλίψη»: Ο οίκος Chanel και ο κόσμος της μόδας αποχαιρετούν τον Καρλ Λάγκερφελντ

Ο κόσμος της μόδας της θρηνεί τον θάνατο του διάσημου Γερμανού σχεδιαστή Καρλ Λάγκερφελντ, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 85 ετών.

Μόλις έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου, πολλές γνωστές προσωπικότητες από τον χώρο της μόδας έσπευσαν να αποχαιρετήσουν στο ίνσταγκραμ τον «Κάιζερ», που για κάποιους υπήρξε μέντορας, για άλλους φίλους και για όλους έμπνευση.

Ο οίκος Chanel ανέβασε ένα πορτραίτο του με λόγια του ίδιου του Καρλ, όταν ανέλαβε τα ηνία του οίκου: «Δουλειά μου δεν είναι να κάνω τα ίδια που έκανε και η Γκαμπριέλ Σανέλ, αλλά αυτά που ενδεχομένως θα είχε κάνει».

Ντονατέλα Βερσάτσε: «Καρλ, το μυαλό σου άγγιξε πολλές ζωές, ειδικά την δική μου και του Τζιάνι. Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ το απίστευτο ταλέντο σου και την ατέλειωτη έμπνευση σου. Πάντα μαθαίναμε από εσένα», έγραψε σε ανάρτηση της στο Instagram η διάσημη σχεδιάστρια μόδας και αντιπρόεδρος του οίκου Versace.

Αλέξα Τσάνγκ: «Αναπαύσου εν ειρήνη, Καρλ. Θυμάμαι ότι ήμουν τόσο φοβισμένη όταν σου έπαιρνα συνέντευξη, αλλά οι απαντήσεις σου ήταν υπερβολικά εύστροφες και ήσουν πολύ γενναιόδωρος. Σε ευχαριστώ που με κάλεσες σε μερικές από τις πιο φαντασμαγορικές εμπειρίες της ζωής μου, ήταν τιμή μου που σε γνώρισα. Α, και σε ευχαριστώ για το σαμπουάν μου, θα σε σκέφτομαι όταν πουδράρω την περούκα μου».

Μπέλα Χαντίντ: «Τίποτα δεν είναι σωστό σήμερα… έχω μείνει άφωνη και αισθάνομαι τόσο πληγωμένη από την απώλεια του Καρλ. Το χιούμορ του, η ευστροφία του, η αγάπη του και το πάθος του για τη μόδα θα ζήσει για πάντα. Σε ευχαριστώ για την έμπνευση που έδωσες στο κόσμο και τις καρδιές που άγγιξες στην διάρκεια της ζωής σου. Κάθε φορά που σε έβλεπα ένιωθα σαν την πρώτη φορά και θα μου λείψουν οι αγκαλιές σου. Αισθάνομαι τόσο τυχερή που σε γνώρισα. Στέλνω την αγάπη μου στην οικογένεια Λάγκερφελντ και στα κοντινά του πρόσωπα. Λυπάμαι τόσο πολύ. Όλοι σε αγαπάμε τόσο πολύ. Αναπαύσου εν ειρήνη, KL».

Read Next

25 Απρ 2024

Η 90χρονη Ζωζώ Σαπουντζάκη με την 81 ετών Μαρία Ιωαννίδου ντυμένες στα λευκά

Οι δύο φίλες βρέθηκαν στα αποκαλυπτήρια της προτομής του πατριάρχη του ελληνικού κινηματογράφου Φιλοποίμενα Φίνου.

25 Απρ 2024

Τζένη Μπαλατσινού: "Νιώθω ευλογημένη που έγινα τέταρτη φορά μαμά σε μεγάλη ηλικία"

"Προσπαθώ να χορτάσω όλο αυτό το θαύμα που λέγεται ζωή, μωρό, μυρωδιά μωρού, γέλια, αταξίες, τα πάντα" είπε η Τζένη Μπαλατσινού.

Περισσότερα από

News

25 Απρ 2024

Το Ολυμπιακό Μουσείο Αθήνας έγινε μέρος του ταξιδιού της Ολυμπιακής Φλόγας και της διαδρομής της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας

Ο Χρυσός Ολυμπιονίκης και πρεσβευτής του Ολυμπιακού Μουσείου Αθήνας, Νικόλας Κακλαμανάκης, μετέφερε την Ολυμπιακή Δάδα στο χώρο της Τελετής και άναψε τον βωμό.

25 Απρ 2024

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Το σπάνιο στιγμιότυπο με τον δεύτερο σύζυγό της, Γιώργο Ηλιάδη στο Λονδίνο

Ο φακός του Μαρίνου Κουσουμίδη απαθανάτισε τον έρωτα της εθνικής σταρ, ο οποίος έληξε άδοξα, αλλά κανείς τους δεν ξέχασε ποτέ.

25 Απρ 2024
25 Απρ 2024

Μπρους Γουίλις και της Ντέμι Μουρ: Κόρες και εγγονή ποζάρουν με ροζ μαγιό

Οι κόρες των διάσημων σταρ, μοιράστηκαν στιγμιότυπα από τις οικογενειακές τους διακοπές.

25 Απρ 2024

Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου - Η περιπέτεια για ένα κρεβάτι ΜΕΘ και οι καταγγελίες του βουλευτή

Ο Γιάννης Καλλιάνος είχε περιγράψει τη σοβαρότητα της κατάστασης του πατέρα του, εκφράζοντας μάλιστα και τα παράπονά του για τον τρόπο που αντιμετώπισαν την οικογένεια στο νοσοκομείο.

25 Απρ 2024

Όταν οι εκπαιδευτικοί μας σώζουν κυριολεκτικά τη ζωή των μαθητών τους

Βράβευση εκπαιδευτικών που έσωσαν τη ζωή παιδιών εν ώρα υπηρεσίας από τον Υπουργό Παιδείας.

25 Απρ 2024

Θεσσαλονίκη: Λαμπάδες όλο τρέλα- από σούσι ως τενεκέ ελαιόλαδου

Λαμπάδες πιτόγυρο; Γίνεται. Ελαιόλαδο; Γίνεται. Σούσι; Και βέβαια. Φαίνεται πως στην Ελλάδα το φαγητό είναι το Ν.1 σε ζήτηση.