Ο κόσμος της μόδας της θρηνεί τον θάνατο του διάσημου Γερμανού σχεδιαστή Καρλ Λάγκερφελντ, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 85 ετών.

Μόλις έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου, πολλές γνωστές προσωπικότητες από τον χώρο της μόδας έσπευσαν να αποχαιρετήσουν στο ίνσταγκραμ τον «Κάιζερ», που για κάποιους υπήρξε μέντορας, για άλλους φίλους και για όλους έμπνευση.

Ο οίκος Chanel ανέβασε ένα πορτραίτο του με λόγια του ίδιου του Καρλ, όταν ανέλαβε τα ηνία του οίκου: «Δουλειά μου δεν είναι να κάνω τα ίδια που έκανε και η Γκαμπριέλ Σανέλ, αλλά αυτά που ενδεχομένως θα είχε κάνει». 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Ντονατέλα Βερσάτσε: «Καρλ, το μυαλό σου άγγιξε πολλές ζωές, ειδικά την δική μου και του Τζιάνι. Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ το απίστευτο ταλέντο σου και την ατέλειωτη έμπνευση σου. Πάντα μαθαίναμε από εσένα», έγραψε σε ανάρτηση της στο Instagram η διάσημη σχεδιάστρια μόδας και αντιπρόεδρος του οίκου Versace. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Αλέξα Τσάνγκ: «Αναπαύσου εν ειρήνη, Καρλ. Θυμάμαι ότι ήμουν τόσο φοβισμένη όταν σου έπαιρνα συνέντευξη, αλλά οι απαντήσεις σου ήταν υπερβολικά εύστροφες και ήσουν πολύ γενναιόδωρος. Σε ευχαριστώ που με κάλεσες σε μερικές από τις πιο φαντασμαγορικές εμπειρίες της ζωής μου, ήταν τιμή μου που σε γνώρισα. Α, και σε ευχαριστώ για το σαμπουάν μου, θα σε σκέφτομαι όταν πουδράρω την περούκα μου».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Μπέλα Χαντίντ: «Τίποτα δεν είναι σωστό σήμερα… έχω μείνει άφωνη και αισθάνομαι τόσο πληγωμένη από την απώλεια του Καρλ. Το χιούμορ του, η ευστροφία του, η αγάπη του και το πάθος του για τη μόδα θα ζήσει για πάντα. Σε ευχαριστώ για την έμπνευση που έδωσες στο κόσμο και τις καρδιές που άγγιξες στην διάρκεια της ζωής σου. Κάθε φορά που σε έβλεπα ένιωθα σαν την πρώτη φορά και θα μου λείψουν οι αγκαλιές σου. Αισθάνομαι τόσο τυχερή που σε γνώρισα. Στέλνω την αγάπη μου στην οικογένεια Λάγκερφελντ και στα κοντινά του πρόσωπα. Λυπάμαι τόσο πολύ. Όλοι σε αγαπάμε τόσο πολύ. Αναπαύσου εν ειρήνη, KL».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

TAGS