ΟJoseph Baena γεννήθηκε το 1997, ως καρπός εξωσυζυγικής σχέσης του Arnold Schwarzenegger με την Mildred Patricia Baena, μιας από τις οικιακές βοηθούς του θρυλικού bodybuilder και διάσημου ηθοποιού. Και όσο περνούσαν τα χρόνια, ο νεαρός αποκτούσε μια φυσική τάση να αναπτύσσει τους μυς του στα πρότυπα του μπαμπά. Με ένα Bachelor of Business από το πανεπιστήμιο Pepperdine της Καλιφόρνια στις τσέπες του και μέγα πάθος για μυική υπεροχή στην καρδιά του, ο 24χρονος σήμερα Joseph βρίσκεται ένα βήμα πριν την έναρξη της καριέρας του ως ηθοποιός - υπό τη συνοδεία χιλιάδων ακολούθων του στο Instagram, που ανυπομονούν να δουν τον νέο Arnold εν δράσει.

Με ένα Bachelor of Business από το πανεπιστήμιο Pepperdine της Καλιφόρνια στις τσέπες του και μέγα πάθος για μυική υπεροχή στην καρδιά του, ο 24χρονος σήμερα Joseph βρίσκεται ένα βήμα πριν την έναρξη της καριέρας του ως ηθοποιός - υπό τη συνοδεία χιλιάδων ακολούθων του στο Instagram, που ανυπομονούν να δουν τον νέο Arnold εν δράσει.

Γιος του πατέρα του

Η αλήθεια είναι ότι από τα υπόλοιπα τέσσερα παιδιά του Schwarzenegger, ο Joseph είναι ίδιος και απαράλλακτος με τον πατέρα του στα νιάτα του - τόσο στο πρόσωπο όσο και σωματικά. Ο Arnold "υποχρεώθηκε" να τον αναγνωρίσει επισήμως ως γνήσιο τέκνο του το 2016, με αντίκτυπο, το διαζύγιο από την σύζυγό του και μητέρα των παιδιών τους (δυο αγόρια, δυο κορίτσια) Maria Shriver.

Διαβάστε περισσότερα στο Esquire.gr

Kεντρική φωτογραφία: @Joseph Baena

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS