Ο Τζορτζ και η Αμάλ Κλούνεϊ αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του λαμπερού Hollywood και μας έχουν συνηθίσει σε εντυπωσιακές εξόδους. Το ζευγάρι προσπαθεί να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημισότητας. Η έξοδος τους από το εστιατόριο Il Gatto Nero της λίμνης Κόμο ήταν αδύνατον να περάσει απαρατήρητη. Οι δυο τους δείπνησαν στο εμβληματικό εστιατόριο με φόντο την λίμνη Κόμο και όταν ήρθε η στιγμή να αποχωρήσουν μαγνήτισαν τα βλέμματα όσων παρευρέθηκαν εκεί.

Οι δυο τους δείπνησαν στο εμβληματικό εστιατόριο με φόντο την λίμνη Κόμο και όταν ήρθε η στιγμή να αποχωρήσουν μαγνήτισαν τα βλέμματα των παρευρισκομένων. 

Το προσωπικό αναμονής του εστιατορίου θέλησε να τους βοηθήσει να εξέλθουν από το μαγαζί αλλά και να τους αποχαιρετήσει. Ο Τζορτζ Κλούνεϊ φαίνεται ιδιαίτερα προσεκτικός και λεπτεπίλεπτος με τις κινήσεις του προς την σύζυγό του, κρατώντας της το χέρι και ανοίγοντας τον δρόμο ώστε να περάσει με άνεση μέσα από το πλήθος. Η Αμάλ με τη σειρά της έλαμψε μέσα στο σατέν σκούρο μπλε φόρεμα της ενώ το χαμόγελο δεν έφυγε λεπτό από τα χείλη της.

Κεντρική φωτογραφία: Splash 

Ακολουθήστε το womantoc στο instagram

TAGS