Αν και προς το παρόν τα σχέδια γάμου του διάσημου ζευγαριού να έχουν αναβληθεί λόγω πανδημίας, ωστόσο οι ίδιοι φαίνεται να μεγαλώνουν ακόμα περισσότερο την οικογένειά τους. Ο λόγος για την Τζένιφερ Λόπεζ και το Άλεξ Ροντρίγκεζ που υποδέχτηκαν στο σπίτι τους ένα νέο μέλος το οποίο τους έχει κιόλας πάρει τα μυαλά. Η Λατίνα σταρ δεν μπόρεσε να κρύψει την ευτυχία της λοιπόν και αποφάσισε να μοιραστεί με τους θαυμαστές της στο Instagram.

Στο βίντεο που δημοσίευσε η σταρ στον προσωπικό της λογαριασμό, μας συστήνει τον χνουδωτό φίλο τους, ένα goldendoodle κουτάβι το οποίο πήραν ως δώρο στον γιο της Maximillian. «Κάναμε έκπληξη στον Max χθες με το κουτάβι, ένα Goldendoodle. Τόσο γλυκό, αλλά έμεινε ένα πράγμα να αποφασίσουμε…το όνομά του!» έγραψε η JLo η οποία ζήτησε από τους followers της να της πουν ποιο όνομα από τα εξής δύο προτιμούν: «Tyson ή Yankee Doodle».

Μια οικογενειακή φωτογραφία μαζί με το νέο μέλος δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό και ο Άλεξ Ροντρίγκεζ, ο οποίος μάλιστα σημείωσε ότι επιτέλους, η Lady, το θηλυκό σκυλί της οικογένειας απέκτησε αδερφό.

Δείτε παρακάτω τις αναρτήσεις:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram 

TAGS