Είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια και παρά τη μεγάλη τους αναγνωρισιμότητα, προσπαθούν, και καταφέρνουν, να διατηρούν την προσωπική τους ζωή προστατευμένη. Μάλιστα από τα Χριστούγεννα και μετά, η ευτυχία τους είναι ακόμα μεγαλύτερη, καθώς έγιναν γονείς ενός υγιέστατου αγοριού.

Μάλιστα από τα Χριστούγεννα και μετά, η ευτυχία τους είναι ακόμα μεγαλύτερη, καθώς έγιναν γονείς ενός υγιέστατου αγοριού.

Ο λόγος για τους Τζένη Μπαλατσινού και Βασίλη Κικίλια, οι οποίοι μαζί με τον νεογέννητο γιο τους, περνούν ένα ήρεμο και οικογενειακό Πάσχα, όσο μπορεί βέβαια ο Υπουργός Υγείας εν καιρώ πανδημίας.

Μάλιστα το αγαπημένο ζευγάρι ανέβασε μία κοινή του φωτογραφία στο Instagram δίνοντας τις δικές του ευχές για τη σημερινή μέρα.

«Καλό μήνα! Εύχομαι σύντομα να αγκαλιάζουμε και να φιλάμε τους ανθρώπους που αγαπάμε και να μην ανταλλάσουμε τις ευχές μας μέσω zoom. Σήμερα ας πούμε συγγνώμη εκεί που χρειάζεται και ας κάνουμε ειρήνη με το μέσα μας. Καλή Ανάσταση σε όλους και σε όλες», έγραψε η Τζένη Μπαλατσινού χαμογελώντας πλατιά.

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Kεντρική φωτογραφία: Jenny Balatsinou

TAGS