Θα περίμενε κανείς πως όταν η αδελφή σου έχει παντρευτεί τον άμεσο διάδοχο του πιο διάσημου και λαμπερού βασιλείου στον κόσμο έχεις έναν καλό λόγο να αισθάνεσαι ανταγωνιστικότητα. Κι όμως στην περίπτωση της Κέιτ και της Πίπα Μίντλετον τίποτα τέτοιο δεν συμβαίνει. Οι δύο αδελφές μεγάλωσαν πολύ δεμένες και παραμένουν πολύ δεμένες παρά τις πολλές υποχρεώσεις και την εντελώς διαφορετική πια καθημερινότητα τους. 

Πριν από λίγες ημέρες, λοιπόν, η χαρούμενη θεία Πίπα είχε ακόμα έναν λόγο να είναι ευτυχισμένη αφού η αγαπημένη της αδελφή ανακοίνωσε επίσημα την τρίτη της εγκυμοσύνη. Η ίδια η Πίπα που παντρεύτηκε πριν λίγους μήνες με τον τραπεζίτη Τζέιμς Μάθιους είναι σε θέση να κατανοήσει πλήρως την χαρά μίας εγκυμοσύνης, αφού, σύμφωνα πάντα με βρετανικά δημοσιεύματα, προσπαθεί και η ίδια να αποκτήσει σύντομα παιδί και οι τελευταίες φήμες την θέλουν να τα καταφέρνει παράλληλα με την Κέιτ. 

Σύμφωνα με πρόσφατο δημοσίευμα της Mirror, οι δύο αδελφές πάντα είχαν ένα κοινό όνειρο. Να βιώσουν μαζί την εμπειρία της εγκυμοσύνης και να γεννήσουν τα παιδιά τους την ίδια περίπου περίοδο. Πήγη που βρίσκεται κοντά στο περιβάλλον του παλατιού αλλά και της Πίπα ενημέρωσε την αγγλική εφημερίδα ότι όπως ακριβώς η Κέιτ, έτσι και η Πίπα πέρασε τις τελευταίες ημέρες μέσα στο σπίτι λόγω έντονης πρωινής αδιαθεσίας πράγμα που οδήγησε στο συμπέρασμα ότι και η μικρότερη κόρη της οικογένειας Μίντλετον περιμένει παιδί.

Δες το ρεπορτάζ στο βίντεο που ακολουθεί.

 

TAGS