Στις 18 Αυγούστου του 2017 έφυγε αιφνίδια από τη ζωή η πιο αγαπημένη «Ζωίτσα» του ελληνικού κινηματογράφου. Η Ζωή Λάσκαρη.  Άλλωστε η ίδια αυτό θεωρούσε πως είναι η μεγαλύτερη, προσωπική της επιτυχία. Πέρα από τις ταινίες, τη δόξα και την οικονομική καταξίωση, η αγάπη του κόσμου ξεχώριζε μέσα της και συνήθιζε να λέει «Το μεγαλύτερο παράσιμο της ζωή μου είναι ότι ο κόσμος με φωνάζει ακόμα "Ζωίτσα"».

Με αφορμή τα 3 χρόνια από τον θάνατο της η εταιρία που την ανάδειξε, η Φίνος Φιλμς ετοίμασε για εκείνη ένα συγκινητικό αφιέρωμα-αναδρομή σε μία μεγάλη, πλούσια καριέρα γεμάτη γέλιο, τρυφερές στιγμές και λάμψη.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Με σκηνές από την γνωστή ταινία του 1965 «Καρίτσια για φίλημα» η Φίνος Φιλμς θυμάται την Ζωή Λάσκαρη και γράφει στη σελίδα της εταιρίας στο ίνσταγκραμ: 

Η Φίνος Φιλμ σημείωσε στο Instagram: «Ο φακός ήταν ερωτευμένος μαζί της, όπως άλλωστε κάθε αρσενικό της εποχής. Με το πιο ντελικάτο βάδισμα στον ελληνικό κινηματογράφο, η Ζωή Λάσκαρη ήταν μια καλλονή με αδιαμφισβήτητο ταλέντο. Ένα κράμα λάμψης, ευαισθησίας, ανεξαρτησίας και γυναικείας μαγκιάς, που δύσκολα ξεχνιέται. Ήταν το όνομα της: Ζωή».

Δείτε το βίντεο της Φίνος Φιλμς:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram 

Κεντρική φωτογραφία:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

TAGS