Η Γκουίνεθ Πάλτροου έχει δεχτεί πολλές φορές κριτικές για τις αμφιλεγόμενες θεραπείες που έχει προωθήσει μέσα από το brand ευεξίας της και την ομώνυμη ιστοσελίδα, Goop. Ποιος θα διαφωνούσε ωστόσο ότι είναι μια από τις ομορφότερες γυναίκες που έχουν περάσει μέσα στις τελευταίες δεκαετίες από το Χόλιγουντ; Φαίνεται όμως πως η διαχρονική γοητεία είναι στο DNA της, αν κρίνουμε από την 77χρονη μητέρα της, η οποία πρωταγωνιστεί σε νέο βίντεο που ανέβασε η Γκουίνεθ στον λογαριασμό της στο Instagram.

Μαζί τους είναι και η κόρη της Γκουίνεθ, Απλ Μάρτιν, που έγινε πρόσφατα 16 ετών, εντυπωσιάζοντας με την ομοιότητα που έχει με τη μητέρα της. Διαφημίζουν δύο νέα προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας, αν και η αλήθεια είναι ότι πέρα από τις εξελιγμένες φόρμουλες που χρησιμοποιούν στη διατήρηση της ομορφιάς τους, αναμφίβολα τις έχουν βοηθήσει και τα γονίδια.

«Θα σας μιλήσω για πολύ ξεχωριστά προϊόντα μας, μαζί με ξεχωριστούς καλεσμένους» λέει η Γκουίνεθ Πάλτροου και μας υποδέχεται στον καταπράσινο κήπο της, μαζί με τη μητέρα και την κόρη της, τρεις γενιές γυναικών. Υπέροχα και τα φορέματα της Γκουίνεθ και της μαμάς της, ένα ζωηρό κίτρινο και ένα μπλε φλόραλ.

Δείτε το βίντεο:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

κεντρική φωτό:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 


 

TAGS