Η Ναταλία Δραγούμη έχει αποδείξει πολλές φορές πως δεν διστάζει να μοιραστεί με τους θαυμαστές της άγνωστες πληροφορίες που αφορούν είτε την καριέρα της, είτε την προσωπική της ζωή. Η γνωστή ηθοποιός μιλώντας στην κάμερα της πρωινής εκπομπής του Alpha «Happy Day», δήλωσε πως έχει πέσει θύμα ξυλοδαρμού, όταν ρωτήθηκε από την δημοσιογράφο αν έχει υποστεί ποτέ οποιασδήποτεμορφή βίας.

Η Ελληνίδα καλλιτέχνιδα περιέγραψε ένα περιστατικό που της συνέβη στην διάρκεια των σπουδών της στο Παρίσι, με αποτέλεσμα να την ξυλοκοπήσουν στην μέση του δρόμου. «Όταν έμενα και σπούδαζα στο Παρίσι, συνέβη κάτι. Μία μέρα, ενώ ήμουν με το ποδήλατο στο δρόμο, ένα αυτοκίνητο δεν σταμάτησε στο stop και πήγε να πέσει πάνω μου. Εγώ έκανα μια άσεμνη κίνηση που δεν έπρεπε να την κάνω» είπε αρχικά η Ναταλία Δραγούμη. Στην συνέχεια ανέφερε πως αυτή η κίνηση εκνεύρισε τόσο τρεις οδηγούς, οι οποίοι εν τέλη της επιτέθηκαν. «Βγήκαν τρεις έγχρωμοι άνδρες και με πλάκωσαν στο ξύλο».

Εκείνο βέβαια που προκαλεί έκπληξη ήταν το τέλος της ιστορίας «Το φοβερό σε όλη αυτή την υπόθεση είναι ότι κανένας Γάλλος δεν κατέβηκε από το αυτοκίνητο να βοηθήσει ένα κορίτσι. Απλώς κόρναραν για να φύγουμε από τη μέση και να περάσουν να πάνε στις δουλειές τους» είπε η ηθοποιός.

Δείτε το σχετικό απόσμασμα εδώ: 

 

Κεντρική Φωτογραφία: NDP

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

 

TAGS