Στη νοτιοδυτική Αγγλία υπάρχει ένα επαρχία που λέγεται Cotsworlds. Ένα πανέμορφο, καταπράσινο μέρος ανάμεσα στους λόφους, με πέτρινα σπίτια και ανθισμένους κήπους, μία δεμένη κοινότητα που ζει απομακρυσμένη από την φασαρία του Λονδίνου και κατοίκους, οι οποίοι απ' ό,τι φαίνεται έχουν έναν έντονο, τοπικιστικό χαρακτήρα. Τόσο έντονο που δεν ανέχεται ξένες «εισβολές» ακόμα κι όταν αυτές συνοδεύονται από ονόματα διάσημα και ηχηρά όπως αυτά του Ντείβιντ και της Βικτόρια Μπέκαμ.

Μπορεί, λοιπόν, το διάσημο ζευγάρι να είναι καλοδεχούμενο στους κύκλους της καλής κοινωνίας του πλανήτη, αλλά σίγουρα δεν είναι καλοδεχούμενο στο μικρό χωριό του Cotsword, όπου αποφάσισε να καταφύγει με τα τρία από τα τέσσερα παιδιά του, για αν απομονωθεί σε μία έπαυλη αξίας 6 εκατομμυρίων λιρών. 

Για την ιστορία να πούμε πως οι Μπέκαμς έχουν στην κατοχή τους εδώ και πολλά χρόνια το συγκεκριμένο οίκημα, το οποίο θεωρούν δεύτερο σπίτι τους, αλλά δεν το επισκέπτονται συχνά αφού μοιράζουν τον χρόνο τους ανάμεσα στο Λονδίνο, τη Νέα Υόρκη και το Μαϊάμι.

Λίγες, όμως, μέρες πριν την ανακοίνωση των αυστηρών, περιοριστικών μέτρων στη Μεγάλη Βρετανία οι Μπέκαμς, οι οποίοι είναι και οι δύο Άγγλοι, αποφάσισαν ότι θέλουν να καταφύγουν στο σπίτι τους στην απομακρυσμένη αγγλική εξοχή για ασφάλεια. Και τότε ήταν που ξεκίνησε ο πανικός. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημέριδας Mirror, οι ντόπιοι ενοχλήθηκαν τόσο πολύ με αυτή την απόφαση που θέλουν να τους δουν να τα μαζεύουν και να φεύγουν από εκεί το συντομότερο δυνατό. Τους θεωρούν ξένους και εγωιστές, κατηγορώντας όλους τους celebrities ανά τον κόσμο επειδή αποσύροντας στα εξοχικά τους σπίτι σε περίοδο ανάγκης,

«Ανεβάζουν βίντεο και λένε πόσο τους αρέσει η εξοχή και πόσο τυχεροί είναι, ενώ δεν πατάνε ποτέ το πόδι τους εδώ,» λέει ένας τοπικός σύμβουλος της περιοχής, ενώ ιδιοκτήτρια μίνι μάρκετ ξεκαθαρίζει ότι μάταια θα περιμένουν να εξυπηρετηθούν πρώτοι στις ουρές. «Θα τους αφήσουμε να πληρώσουν τελευταίοι, μετά από όλους τους υπόλοιπους».

Το παραπάνω αδικαιολόγητο και ανεξήγητο ξέσπασμα άρχισε όταν ο ποδοσφαιριστής ανέβασε ένα βίντεο στο οποίο έτρεχε στους εξοχικούς λόφους του Cotsworlds για την καθημερινή του άσκηση, σχολιάζοντας πόσο τυχερός αισθάνεται που είναι Βρετανός. Αυτό που φαίνεται να έχει εξοργίσει την τοπική κοινότητα είναι το γεγονός ότι σε μία τόσο δύσκολη συνθήκη για όλον τον πλανήτη πολλοί διάσημοι εξακολουθούν να ανεβάζουν στα σόσιαλ μίντια τα υπερπολυτελή σπίτια τους, γράφοντας πόσο ωραία περνάνε στην καραντίνα.

Δείτε την ανάρτηση του Ντέιβιντ Μπέκαμ.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Και δύο ακόμα από την αρχή της καραντίνας.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram 

TAGS