ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

«Τους εξυπηρετούμε πάντα τελευταίους για να φύγουν».Ντόπιοι στην αγγλική εξοχή διώχνουν τους Μπέκαμς

Ο Ντέιβιντ, η Βικτόρια και τα τρία τους παιδιά έχουν καταφύγει στο εξοχικό τους στην Αγγλία, μόνο που οι κάτοικοι τους έχουν κυρήξει ανεπιθύμητους.

«Τους εξυπηρετούμε πάντα τελευταίους για να φύγουν».Ντόπιοι στην αγγλική εξοχή διώχνουν τους Μπέκαμς

Στη νοτιοδυτική Αγγλία υπάρχει ένα επαρχία που λέγεται Cotsworlds. Ένα πανέμορφο, καταπράσινο μέρος ανάμεσα στους λόφους, με πέτρινα σπίτια και ανθισμένους κήπους, μία δεμένη κοινότητα που ζει απομακρυσμένη από την φασαρία του Λονδίνου και κατοίκους, οι οποίοι απ' ό,τι φαίνεται έχουν έναν έντονο, τοπικιστικό χαρακτήρα. Τόσο έντονο που δεν ανέχεται ξένες «εισβολές» ακόμα κι όταν αυτές συνοδεύονται από ονόματα διάσημα και ηχηρά όπως αυτά του Ντείβιντ και της Βικτόρια Μπέκαμ.

Μπορεί, λοιπόν, το διάσημο ζευγάρι να είναι καλοδεχούμενο στους κύκλους της καλής κοινωνίας του πλανήτη, αλλά σίγουρα δεν είναι καλοδεχούμενο στο μικρό χωριό του Cotsword, όπου αποφάσισε να καταφύγει με τα τρία από τα τέσσερα παιδιά του, για αν απομονωθεί σε μία έπαυλη αξίας 6 εκατομμυρίων λιρών.

Για την ιστορία να πούμε πως οι Μπέκαμς έχουν στην κατοχή τους εδώ και πολλά χρόνια το συγκεκριμένο οίκημα, το οποίο θεωρούν δεύτερο σπίτι τους, αλλά δεν το επισκέπτονται συχνά αφού μοιράζουν τον χρόνο τους ανάμεσα στο Λονδίνο, τη Νέα Υόρκη και το Μαϊάμι.

Λίγες, όμως, μέρες πριν την ανακοίνωση των αυστηρών, περιοριστικών μέτρων στη Μεγάλη Βρετανία οι Μπέκαμς, οι οποίοι είναι και οι δύο Άγγλοι, αποφάσισαν ότι θέλουν να καταφύγουν στο σπίτι τους στην απομακρυσμένη αγγλική εξοχή για ασφάλεια. Και τότε ήταν που ξεκίνησε ο πανικός. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημέριδας Mirror, οι ντόπιοι ενοχλήθηκαν τόσο πολύ με αυτή την απόφαση που θέλουν να τους δουν να τα μαζεύουν και να φεύγουν από εκεί το συντομότερο δυνατό. Τους θεωρούν ξένους και εγωιστές, κατηγορώντας όλους τους celebrities ανά τον κόσμο επειδή αποσύροντας στα εξοχικά τους σπίτι σε περίοδο ανάγκης,

«Ανεβάζουν βίντεο και λένε πόσο τους αρέσει η εξοχή και πόσο τυχεροί είναι, ενώ δεν πατάνε ποτέ το πόδι τους εδώ,» λέει ένας τοπικός σύμβουλος της περιοχής, ενώ ιδιοκτήτρια μίνι μάρκετ ξεκαθαρίζει ότι μάταια θα περιμένουν να εξυπηρετηθούν πρώτοι στις ουρές. «Θα τους αφήσουμε να πληρώσουν τελευταίοι, μετά από όλους τους υπόλοιπους».

Το παραπάνω αδικαιολόγητο και ανεξήγητο ξέσπασμα άρχισε όταν ο ποδοσφαιριστής ανέβασε ένα βίντεο στο οποίο έτρεχε στους εξοχικούς λόφους του Cotsworlds για την καθημερινή του άσκηση, σχολιάζοντας πόσο τυχερός αισθάνεται που είναι Βρετανός. Αυτό που φαίνεται να έχει εξοργίσει την τοπική κοινότητα είναι το γεγονός ότι σε μία τόσο δύσκολη συνθήκη για όλον τον πλανήτη πολλοί διάσημοι εξακολουθούν να ανεβάζουν στα σόσιαλ μίντια τα υπερπολυτελή σπίτια τους, γράφοντας πόσο ωραία περνάνε στην καραντίνα.

Δείτε την ανάρτηση του Ντέιβιντ Μπέκαμ.

Και δύο ακόμα από την αρχή της καραντίνας.

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

Περισσότερα από

News

23 Απρ 2024

Ντάνιελ Ντέι-Λούις: οι 8 κορυφαίες ερμηνείες και ο θρυλικός τρόπος προετοιμασίας του που υπερβαίνει κάθε λογική

Ο Ντάνιελ Ντέι-Λούις έχει χαρίσει ερμηνείες που θα μείνουν στην ιστορία του κινηματογράφου.

23 Απρ 2024

Πάνω από 100 γυναίκες την ημέρα καταγγέλλουν ενδοοικογενειακή βία - Αύξηση 900% μετά το φιάσκο των Αγίων Αναργύρων

Ξεπερνά τα… 900% η αύξηση που παρατεηρείται στις καταγγελίες για ενδοοικογενειακή βία, μετά τη δολοφονία της Κυριακής, έξω από το Α.Τ. Αγίων Αναργύρων.

23 Απρ 2024

Ανθή Φακιδάρη: Η Ελληνίδα μοντέλο που έχει περπατήσει στις πασαρέλες των Chanel, Armani, Givenchy κ.α

Η εκπληκτική πορεία της Ανθής Φακιδάρη στον χώρο της μόδας

23 Απρ 2024

Γιώργος Καπουτζίδης: "Είχα πει στη μαμά μου ότι θα την κάνω περήφανη μια μέρα"

Ο Γιώργος Καπουτζίδης μίλησε εφ' όλης της ύλης και μοιράστηκε με τον κόσμο και την ιδιαίτερη αντίδραση του σε έναν χωρισμό!

23 Απρ 2024

Τζούλια Ρόμπερτς: "Η οικογένεια του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ κάλυψε τα έξοδα της γέννησης μου"

Η αποκάλυψη της σταρ για την φιλία των γονιών της με τον αείμνηστο νομπελίστα Ειρήνης.

23 Απρ 2024

Κατερίνη: Οι ανθισμένες κερασιές ενθουσιάσαν το κοινό και ανοίγουν δρόμο για το πρότζεκτ "Ανθισμένες Διαδρομές" της χώρας

Με ξεναγήσεις, ποδηλατάδες, χορούς και τραγούδια ολοκληρώθηκαν οι διήμερες εκδηλώσεις των "Ανθισμένων Κερασιών της Πιερίας".

22 Απρ 2024

Μπάρμπεκιου με φίλους για τη Δέσποινα Βανδή | 'Εκανε free day στη δίαιτά της

Το πιάτο στο οποίο δεν κατάφερε να αντισταθεί.