Σε έναν απολογισμό των 65 χρόνων καριέρας και προσφοράς στο ελληνικό τραγούδι και το αν σκοπεύει σύντομα ν΄ αποσυρθεί, προχώρησε η Μαρινέλλα.

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια μίλησε στο περιοδικό Gala για τις έξι δεκαετίες που βρίσκεται στο πάλκο του ελληνικού πενταγράμμου η Μαρινέλλα, είπε: "Για την ακρίβεια, τραγουδάω 65 χρόνια, αλλά ποτέ δεν ένιωσα ότι "έκλεισα τον κύκλο μου" και δεν είπα "φτάνει". Νομίζω ότι αυτό θα γίνει εντελώς ξαφνικά, όταν κάποιο καμπανάκι μέσα μου θα χτυπήσει και θα το ακούσω μόνο εγώ… Τότε θα αποσυρθώ αθόρυβα, χωρίς να καταλάβει κανείς τίποτα. Νομίζω ότι θα είναι το πιο ήσυχο φευγιό που θα υπάρχει».

Σχετικά με τις αλλαγές που επέβαλε στα μαγαζιά όπου εμφανιζόταν, με πολλές από αυτές να είναι μπροστά από την εποχή τους και το τι συνηθιζόταν στον ανδροκρατούμενο χώρο της πίστας, η αγαπημένη ερμηνεύτρια είπε:

«Τα καινοτόμα πράγματα που έκανα στη ζωή μου, όταν μου δόθηκε η δυνατότητα, ήταν ότι ήμουν η πρώτη γυναίκα που σηκώθηκα από την καρέκλα, τραγούδησα και χόρεψα ντυμένη με παντελόνια και πουκάμισο, με κοντό μαλλί. Μέχρι τότε όλες οι τραγουδίστριες δεν τολμούσαν κάτι τέτοιο. Επέβαλα στα μαγαζιά όπου εργαζόμουν ως ρεπό την Κυριακή, για μένα και τους μουσικούς μου, και μάλιστα ζήτησα να πληρώνονται το ρεπό τους. Απαγόρεψα το σπάσιμο των πιάτων, έφερα θεατρικό φωτισμό στα κέντρα αυτά, ζήτησα το μαγαζί να είναι στρωμένο με λευκά τραπεζομάντιλα και ο κόσμος να μπορεί να τρώει πριν αρχίσει το πρόγραμμα. Και φρόντιζα να αρχίζουμε νωρίς. Επίσης, ως ανήσυχη φύση που είμαι, έκανα συνέχεια καινούριες συνεργασίες και εισήγαγα μια άλλου είδους μουσική στη νυχτερινή ζωή».

«Απαιτήθηκε πολύς χρόνος και κόπος, αλλά ήμουν και παραμένω επαναστάτρια»

«Όλα αυτά δεν έγιναν από τη μια μέρα στην άλλη, διέθεσα πολύ κόπο και χρόνο, αλλά νομίζω ότι άνοιξα τον δρόμο για κάτι διαφορετικό στον χώρο μας", είπε μεταξύ άλλων η Μαρινέλλα, που δεν έκρυψε ότι υπήρξε και παραμένει μια "επαναστάτρια"».

«Και για να δείτε πόσο επαναστάτρια είμαι, δεν δίστασα κάποια στιγμή να αφήσω τα μεγάλα κοσμικά κέντρα και να ξεκινήσω μια δεύτερη καριέρα στις μπουάτ. Μια ζωή ρίσκαρα και θα συνεχίσω να ρισκάρω»,,ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τέλος, σε ερώτηση σχετικά με το αν της έχει λείψει κάτι στη ζωή, η Μαρινέλλα απάντησε: «Μου έλειψαν και μου λείπουν όλοι οι δικοί μου άνθρωποι που, δυστυχώς, δεν υπάρχουν πια στη ζωή. Κάθε απώλεια αγαπημένου ανθρώπου είναι μια έλλειψη που δεν αναπληρώνεται ποτέ».

Δείτε στο βίντεο ένα από τα πιο γνωστά τραγούδια της Μαρινέλλας:

 

Κεντρική φωτογραφία: NDP

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram 

TAGS